in ,

Καλεσμένη σε γάμο γέμισε 10 τάπερ με φαγητό από τον μπουφέ, πήρε τις μπύρες και τα… στολίδια των τραπεζιών

Μια σοκαρισμένη νύφη κατέφυγε στο Facebook για να μοιραστεί την ιστορία μιας ανεπιθύμητης καλεσμένης

Οι γάμοι αποτελούν μια πολύ ευχάριστη κοινωνική εκδήλωση και το να παραβρίσκεστε στη γαμήλια τελετή κάποιου άλλου είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χορέψετε και να φάτε καλό φαγητό δωρεάν. Ωστόσο, ως καλεσμένος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν γεμίζετε υπερβολικά το πιάτο σας.

Όπως έκανε για παράδειγμα μια καλεσμένη, η οποία σκέφτηκε ότι το δωρεάν φαγητό ήταν τόσο νόστιμο που αποφάσισε να πάρει μαζί της ό, τι μπορούσε. Γέμισε μάλιστα 10 τάπερ για να έχει… απόθεμα

Μια σοκαρισμένη νύφη κατέφυγε στο Facebook για να μοιραστεί την ιστορία μιας ανεπιθύμητης καλεσμένης. Η νύφη είπε ότι η αγενής επισκέπτρια ήταν, στην πραγματικότητα, απρόσκλητη.

Η ανώνυμη νύφη είχε μια μικρή γαμήλια τελετή και δεξίωση με περίπου 25 άτομα που περιλάμβαναν μόνο τη στενή οικογένεια και μια χούφτα καλεσμένων, σύμφωνα με την Mirror.

Είπε επίσης ότι κάλεσε έναν φίλο του πατέρα της, ο οποίος λίγες ημέρες πριν από την τελετή, τη ρώτησε αν η κόρη του και ο σύζυγός της θα μπορούσαν επίσης να έρθουν και η νύφη συμφώνησε.

Είπε επίσης: «Η κόρη εμφανίστηκε, χωρίς τον σύζυγό της, αλλά με περίπου 10 κουτάκια Tupperware για να πάρει φαγητό». Η απίστευτη επισκέπτρια γέμισε επτά δοχεία με φαγητό και τα άλλα τρία με σπιτικά μπισκότα. Πήρε επίσης μερικά μπουκάλια μπύρας και τα περισσότερα από τα στολίδια που υπήρχαν στο τραπέζι.

Η νύφη πρόσθεσε ότι δεν ήξερε ότι αυτό συνέβαινε καθώς ήταν απασχολημένη απολαμβάνοντας την ξεχωριστή της μέρα. Ωστόσο, ο πατέρας της παρακολουθούσε τι συνέβαινε και την ενημέρωσε την επόμενη μέρα.

Όταν η νύφη άνοιξε το δώρο που έλαβε από την απρόσκλητη επισκέπτρια, βρήκε μέσα 5 δολάρια.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Τέλος» στο κιλό που όλοι ξέραμε – Αλλάζει η μονάδα μέτρησης από σήμερα

«Game of Thrones»: Το «αντίο» των πρωταγωνιστών στα social media