in , ,

Σινεμά «Το όνειρο» με διπλά κρεβάτια στην Ελβετία

Η VIP Bedroom περιλαμβάνει 11 διπλά κρεβάτια στρωμένα με καθαρά σεντόνια και μαξιλάρια.

Αν είστε από εκείνους που ονειρεύονται ένα σινεμά στην κρεβατοκάμαρά τους ή από τους σινεφίλ που συνεχώς γκρινιάζουν για τα άβολα καθίσματα που έχουν ορισμένες σκοτεινές αίθουσες, τότε οι παρακάτω γραμμές σάς αφορούν απόλυτα.

Ένας κινηματογράφος στην Ελβετία έρχεται να κάνει την εμπειρία του σινεμά ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη, πετώντας τις πολυθρόνες, τοποθετώντας στη θέση τους διπλά, άνετα κρεβάτια.

Η κινηματογραφική αίθουσα ονομάζεται «VIP Bedroom» και θα τη βρείτε στο Cinema Pathe, κοντά στα Ελβετο-Γερμανικά σύνορα. Ο χώρος διαθέτει 11 διπλά κρεβάτια, με σεντόνια και μαξιλάρια στις αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ. Δίπλα στα κρεβάτια υπάρχουν ακόμα και κομοδίνα για ακόμα πιο… σπιτική ατμόσφαιρα.

Το εισιτήριο στο VIP Bedroom ανέρχεται περίπου στα 48,50 δολ. και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό, ποτό, κρέπες και βάφλες, όπως ενημερώνει ο διευθύνων σύμβουλος του σινεμά, Venanzio Di Bacco.

Μέσα στις παροχές περιλαμβάνονται επίσης και παντόφλες, ενώ όσοι προβληματίζεστε για την υγιεινή ο Di Bacco αναφέρει ότι τα σεντόνια αλλάζουν πριν από κάθε προβολή τονίζοντας ότι «η υγιεινή είναι βασική προϋπόθεση για εμάς».

Εκτός από την αίθουσα με τα διπλά κρεβάτια, υπάρχει επίσης αίθουσα με διπλούς καναπέδες και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα-παιδότοπος για τους μικρούς θεατές με καθίσματα-πουφ, τσουλήθρα και πάρκο με μπάλες που ενδεχομένως να ξεσηκώσουν τα παιδιά για παιχνίδι παρά για ταινία.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι τα σχόλια στα social media ποικίλουν. Έτσι, εκτός από τις ιαχές ενθουσιασμού για την άνετη και διασκεδαστική εμπειρία, δεν λείπουν και τα σχόλια εκείνων που υποστηρίζουν ότι θα τους πάρει ο ύπνος από τα πρώτα λεπτά, πληρώνοντας ένα τσουχτερό εισιτήριο για να… κοιμηθούν. Άλλοι προβληματίζονται για ακάρεα και μικρόβια που μετά θα μεταφέρουν στο σπίτι τους και κάποιοι που τρέμουν το… ροχαλητό των διπλανών τους. Ορισμένοι δε, αναφέρουν ότι δεν θα αντέξουν τη μυρωδιά από τις κάλτσες όσων προτιμήσουν τις παντόφλες, ενώ άλλοι δεν θα αντέξουν τους… ασυγκράτητους θεατές που θα έρθουν ιδιαίτερα… κοντά στο κρεβάτι…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτό είναι το πρώτο (κανονικό) τρέιλερ του νέου «Μπέβερλι Χιλς»

Διαγωνισμός!!!!Παίξε και κέρδισε απίθανα επιτραπέζια