in , ,

Αυτό το καλοκαίρι…θέλω να τρομάξω!

Τραγούδησε μαζί μου !!! Αυτό το καλοκαίρι θέλω να τρομάξω να ερεθίσω τον λαιμόο οο, αυτό το καλοκαίρι ξέρω θα ιδρώσω, θα τρέξω και θα λιώσω εγώωωω!!! Ναι φίλε, πλησιάζει το καλοκαίρι επιτέλους, και αντί να σου προτείνω beachόμπαρα θα σου προτείνω δωμάτια τρόμου, στα οποία θα χάσεις ότι κιλά μάζευες με κόπο και ιδρώτα τον χειμώνα. Ντάξει, δεν είναι όλα Run forest Ruuuun, αλλά πάρε στρεπσιλς καλού κακού. Πάμε λοιπόν!!!

 

1.The last of us

  • Εταιρία: MyNous
  • Περιοχή: Αθήνα
  • Δυσκολία: 8/10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 5
  • Προτείνεται για: Μεσαίας εμπειρίας ομάδες με τουλάχιστον 3 τρόμου στο ενεργητικό τους.

Και ναι το αγαπημένο παιχνίδι της naughty dog μεταφέρεται στην Αθήνα προκαλώντας σε να επιβιώσεις. Δεν έχει πολλές ομοιότητες στο στόρυ με το παιχνίδι, όμως το gameplay του είναι σε αντάξιο επίπεδο, πράγμα που….καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει..χε χεεεε!!!! Λοιπόν, ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Έχει αρκετά ψαρωτική έναρξη, που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια και λίγο φόβο. Στην συνέχεια, έχεις την δυνατότητα να δείς ένα πολύ ωραία διαμορφωμένο νοσοκομείο, το οποίο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και έχει όλα τα creepy και splatter στοιχεία που περιμένεις να δεις. Γρίφους με την κλασσική έννοια δεν έχει, έχει όμως ωραίες σπαζοκεφαλιές που ταιριάζουν στην θεματική και είναι ακριβώς η ποσότητα και η δυσκολία που πρέπει ώστε να ανταπεξέλθεις στο επίπεδο τρόμου. Τώρα, θα σου πω ότι θα τρέξεις. Θα τρέξεις ναι ναι ναι, αρκετά, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί το πολύ τρέξιμο θα το ρίξεις σε χώρους με άπλα, οπότε ο κίνδυνος ατυχήματος είναι αρκετά μικρός. Ουφ, μακρυγόρησα πάλι!! Λοιπόν, πάρε άλλα 3 ή 4 ατομάκια και πήγαινε να ιδρώσεις την φανέλα!!! Καλή τύχη!!!

Θετικά:
Ροή, ηθοποιός, gameplay
Αρνητικά:
Ένας γρίφος ήθελε λίγο φαντασία για να λυθεί!

Βαθµολογία (προσωπική): 9 / 10

2.Room 696

  • Εταιρία: Motel Paranoia
  • Περιοχή: Αθήνα
  • Δυσκολία: 8/10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 5
  • Προτείνεται για: Μεσαίας εμπειρίας ομάδες με τουλάχιστον 3 τρόμου στο ενεργητικό τους.

Εδώ τα πράγματα είναι πιο ήσυχα…..θα ήθελες να πω! Με το που φτάνεις στο motel αντικρύζεις την ψυχρότητα και την ζοφερότητα της επικίνδυνης ατμόσφαιρας. Οι receptionists θα σε καλοσωρίσουν και θα σε βάλουν κατευθείαν στο κλίμα της ιστορίας. Γενικά, θα νιώσεις σαν πρωταγωνιστής στα κλασσικά θρίλερ της δεκαετίας του 70 που δεν χρειάζονταν πολλά τέρατα και αίματα για να σου προκαλέσουν τρόμο. Τώρα, όταν έρθει η ώρα να μπεις στο δωμάτιο, θα καταλάβεις πόσο ωραία και χαλαρά ήσουν στην ρεσεψιον. Απο διακόσμηση, είναι ακριβώς τόσο όσο ώστε να σου περνάει την αίσθηση της ανατριχίλας, αλλά χωρίς να υπερβάλλει. Οι γρίφοι του κυμαίνονται σε μέτριας κυρίως δυσκολίας επίπεδα και είναι πολύ καλοί. Γενικά δεν θα σου λείψουν. Από τρόμο έχει ψυχολογικό κυρίως, με κάποια πολύ καλά jump scares, πραγματικά από το πουθενά. Δεν μπορούσα εύκολα να καταλάβω από που πεταγόταν και από που έφευγε, και ένιωθα μια διαρκή ανασφάλεια. Οπότε, αν σου αρέσουν οι εμπειρίες θρίλερ με γρίφους σου προτείνω να πάρεις άλλα 3 φιλαράκια και να πάτε να ανακαλύψετε τα σκοτεινα μυστικά του παρανοϊκού αυτού μοτέλ. Δεν θα το μετανιώσεις.

Θετικά:
Γρίφοι, ροή, ιστορία, χώροι, ηθοποιός
Αρνητικά:
Δεν έχω κάτι το οποίο να κάνει μπαμ.

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

3.Silent hills p.t II

  • Εταιρία: The Mindtrap
  • Περιοχή: Αθήνα
  • Δυσκολία: 8/10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 5
  • Προτείνεται για: Μεσαίας εμπειρίας ομάδες με τουλάχιστον 3 τρόμου στο ενεργητικό τους.

Υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι δεν θα ξαναπάς ποτέ σε αυτούς τους ήσυχους λόφους. Αλλά, ξέρω φίλε μου escaper ότι δεν μπορείς να αντισταθείς στην αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Λοιπόν, δεν θα πω πολλά γιατί είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις και όσα λιγότερα ξέρεις τόσο πιο δυνατό το ΟΥΑΟΥ. Πρόκειται για ένα τέρμα ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με αρκετά σκιαχτική ατμόσφαιρα, σκοτεινό τόσο όσο πρέπει. Είναι τρομακτικό αρκετά, ειδικά αν είσαι λεοντόκαρδος, αλλά δεν έχει πολύ κυνηγητό. Η παράσταση που δίνουν οι ηθοποιοί είναι σχεδόν καταπληκτική και είσαι με ένα μόνιμο «Ω θεε μου τέλειοοο, ώωω να σου γαμ… με ξεψύχισες». Από γρίφους δεν έχει πολλούς, ούτε δύσκολους γιατί είναι ένα δωμάτιο που βασίζεται καθαρά στην ροή του, τα περάσματα του, την ατμόσφαιρα και τους ηθοποιούς. Τι κάθεσαι λοιπόν, πάρε άλλα δύο φιλαράκια, μπείτε στο καράβι, αποβιβαστείτε στον Πειραια και πηγαίνετε να το χαρείτε. Αν βγείτε από εκεί…..χμμμ…..θέλετε σίγουρα να βγείτε;;;;

Θετικά:
Ηθοποιοί, ροή, περάσματα
Αρνητικά:
Θα ήθελα να κρατάει λίγο πιο πολύ.

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Game of Thrones»: Υπάρχει σοβαρός λόγος που ο Τζον Σνόου δεν αποχαιρέτησε τον λύκο του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο διαφημίζει ψωμάκια ως.. μαφιόζος