in

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η πρώτη φωτογραφία από το τηλεοπτικό reunion

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η πρώτη φωτογραφία από το τηλεοπτικό reunion

Οι πρωταγωνιστές από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», της πιο αγαπημένης μας τηλεοπτικής παρέας στη δεκαετία του ’90, μπήκαν στο στούντιο για το reboot της σειράς και το ανακοινώνουν με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Με μεγάλο απών τον αδικοχαμένο και αγαπημένο «Ντίλαν», Λουκ Πέρι ο οποίος πέθανε πρόσφατα από οξύ εγκεφαλικό, όλοι οι αρχικοί πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης τελικά και της «Μπρέντα» (Σάνεν Ντόχερτι), ποζάρουν χαμογελαστοί στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η «Άντρεα», Γκαμπριέλ Καρτέρις.

Στο ιστορικό reunion της αγαπημένης παρέας της εφηβείας μας, βλέπουμε τους: Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), Τζένι Γκαρθ (Κέλι), Ίαν Ζίρινγκ (Στηβ), Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), Γκαμπριέλ Καρτέρις (Άντρεα) και Σάνον Ντόχερτι (Μπρέντα).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ήξη ξεκινήσει και η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι με επίσημο τίτλο «BH90210». Σημειώνεται ότι οι ηθοποιοί δεν επιστρέφουν ως οι χαρακτήρες της παλιάς σειράς, αλλά ως οι εαυτοί τους, που συναντιούνται μετά από 19 χρόνια όταν πέφτει η ιδέα για ένα σίκουελ στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.20 (MAY 2019)

Ανελέητο κράξιμο για το κέρινο ομοίωμα της «Ντενέρις» στο Δουβλίνο