in , ,

Για ένα δολάριο, αυτή η εταιρεία στέλνει spoilers του «Game of Thrones» στους χειρότερους εχθρούς σας

Ίσως ό,τι πιο σατανικό έχει σκεφτεί κανείς τον τελευταίο καιρό…

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θέλετε να εκδικηθείτε και γνωρίζετε ότι είναι φαν του «Game of Thrones»; Με ένα δολάριο, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι τη στιγμή που ένα από τα νέα επεισόδια ολοκληρώσει την πρώτη προβολή του στις ΗΠΑ, θα καταφθάσει στο κινητό του ένα SMS γεμάτο spoilers.
Ναι, υπάρχει εταιρεία γι’ αυτό, λέγεται Spoiled και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της, να καταχωρήσετε το όνομα, το email σας και τον αριθμό κινητού του «θύματος», και να επιλέξετε το επεισόδιο που σας ενδιαφέρει. Τα spoilers κοστίζουν 0,99 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ μπορείτε να αγοράσετε το «πακέτο» των 6 επεισοδίων με 4,99 δολάρια. Μπορείτε να δείτε τα spoilers και τυχόν απαντήσεις στα SMS μέσω link που θα αποσταλεί στο email σας. Η εταιρεία εδρεύει στις ΗΠΑ, αλλά τα… κοράκια τους μεταφέρουν τα μηνύματα σε όλο τον κόσμο.

 

Τα τρία σατανικά μυαλά από το Σικάγο που δημιούργησαν τη Spoiled, εμπνεύστηκαν το εγχείρημα από ένα post που είχε ανέβει κάποτε στο Reddit, στο οποίο κάποιος εξιστορούσε πώς η φίλη του, όταν την απάτησε και χώρισαν, φρόντιζε να του στέλνει spoilers του «Game of Thrones», χρησιμοποιώντας ακόμη και κινητά φίλων όταν εκείνος μπλόκαρε τον αριθμό της…

 

 

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Συναινετικά προφυλακτικά»: Απαραίτητα τα χέρια και των δύο για να ανοίξει η συσκευασία

CINEMA QUIZ (ΞΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ) #1