in

Captain America με μούσι ή χωρίς; Οι Εκδικητές ψηφίζουν

Ένα καίριο ερώτημα πριν από την προβολή του «Avengers: Endgame»

Στη συνέντευξη τύπου για το «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» (Avengers: Engame) που έγινε την Κυριακή στο Λος Άντζελες, οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν να πουν και πολλά για την ταινία (spoiler alert). Αλλά απάντησαν ευχαρίστως στην ερώτηση για τον αν προτιμούν τον Captain America του Κρις Έβανς με μούσι ή χωρίς.

Σε όλες τις ταινίες που έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής ο Έβανς παίζει τον υπερήρωα χωρίς μούσι, εκτός από το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας». Η Μπρι Λάρσον το σκέφτηκε λίγο, αλλά ψήφισε τον μουσάτο Captain America, μαζί με τους Κρις Χέμσγουορθ, Ντον Τσιντλ, Σκάρλετ Τζοχάνσον και τους σκηνοθέτες αδερφούς Ρούσο. Τον ξυρισμένο Captain προτίμησαν οι Ντανάι Γκουρίρα, Κάρεν Γκίλαν και Πολ Ραντ. Επί του φλέγοντος ζητήματος αρνήθηκαν να τοποθετηθούν οι Μαρκ Ράφαλο και Τζέρεμι Ρένερ.

Την καλύτερη απάντηση πάντως έδωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Είπε ότι προτιμάει τον Έβανς με μούσι που έχει καλυφθεί με προσθετικό δέρμα, κάτι που συνέβη στην πρώτη ταινία «Εκδικητές» πίσω στο 2012. Και εξήγησε ότι είχε χρειαστεί μετά το τέλος των γυρισμάτων να ξανακαλέσουν τον ηθοποιό για μία επιπλέον σκηνή, αλλά εκείνος γύριζε ήδη την ταινία «Snowpiercer» και είχε μούσι που δεν μπορούσε να ξυρίσει. Έτσι του κάλυψαν με προσθετικό δέρμα το μούσι και φρόντισαν να μην του κάνουν πολύ κοντινό πλάνο…

Όσο για τις πολλές άδειες καρέκλες που βλέπετε στα παραπάνω βίντεο, είναι για τους συντρόφους που έπεσαν (υπερ)ηρωικά στο τέλος του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»…

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «Westeros World» είναι η σειρά που ενώνει το «Westworld» με το «Game of Thrones»

«Συναινετικά προφυλακτικά»: Απαραίτητα τα χέρια και των δύο για να ανοίξει η συσκευασία