in , ,

ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ «Game of Thrones» ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ 90s

Ποια «Χτυποκάρδια» και ποιο «Baywatch»…

Τα 90s αρνούνται να φύγουν… Μας τα θύμισαν για τα καλά στις αρχές του μήνα οι θάνατοι των Λουκ Πέρι και Κιθ Φλιντ, τα «Φιλαράκια» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έρχονται συνεχώς στην επικαιρότητα, οι Spice Girls ετοιμάζουν περιοδεία…

Το «Game of Thrones» όμως θα φύγει. Στις 14 Απριλίου θα προβληθεί το πρώτο από τα μόλις έξι επεισόδια της όγδοης και τελευταίας σεζόν. Και σε 20 χρόνια από τώρα θα είναι μια ανάμνηση αντίστοιχη με τα 90s όπως τα θυμόμαστε σήμερα.

Αλήθεια, μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη σειρά γυρισμένη στα 90s; Πιθανότατα θα απουσίαζαν όλα τα δυνατά της σημεία που αγαπάμε σήμερα: η σπλάτερ βία, οι δράκοι, το γυμνό… Αλλά σίγουρα θα είχε την πλάκα της, όπως αποδεικνύουν τα παρακάτω βίντεο.

Στο πρώτο, βλέπουμε τους τίτλους αρχής με μια αισθητική που σίγουρα θα αναγνωρίσετε από σειρές όπως το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», το «Baywatch» κι ένα σωρό άλλες:

Το δεύτερο ίδιο είναι το ίδιο, αλλά αντί για το ηλεκτρονικό μουσικό θέμα προτιμήθηκε το «I Want it All» των Queen. Εξαιρετική επιλογή, καθώς δίνει και έναν αέρα από… «Highlander»:

Και για το τέλος, μία εκδοχή α λα «Friends», δοσμένη ως… «Starks»:

Εσύ έπαιξες το κουίζ μας για το Game of Thrones?!Αν όχι πάτα εδώ!!!

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

AVENGERS: INFINITY WAR QUIZ

Λιθουανός έκλεψε 122 εκατ. δολάρια από Google και Facebook – Πώς τους εξαπάτησε