in ,

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΟΓΗ ΜΕ 20.139 VIDEO GAMES ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ

Ένας λαβύρινθος με ό,τι έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για παιχνιδομηχανές

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Αντόνιο Ρομέρο Μοντέιρο από το Τέξας μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή video games στον κόσμο. Για να μετρηθούν τα 20.139 παιχνίδια της συλλογής του χρειάστηκαν 8 μέρες. Τώρα το Βιβλίο Γκίνες ανέβασε στο λογαριασμό του στο YouTube ένα βίντεο με τον Μοντέιρο να μας ξεναγεί στο δωμάτιο όπου φυλάει τη συλλογή του. Στην αρχή νομίζουμε ότι ο χώρος είναι μικρός, αλλά όσο προχωράει χανόμαστε ανάμεσα σε τοίχους ολόκληρους γεμάτους βιντεοπαιχνίδια.

 

Εκτός από πλήρεις συλλογές παιχνιδιών για οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική, Ο Μοντέιρο έχει και πάνω από 100 παιχνιδομηχανές (κάποιες είναι ίδιες, αλλά σε διαφορετικές συλλεκτικές εκδόσεις) ώστε να μπορεί να παίζει όλους τους τίτλους της συλλογής του. Η οποία, πάντως, θα συνεχίσει να μεγαλώνει, καθώς ο Μοντέιρο αγοράζει κάθε νέο παιχνίδι που βγαίνει στην αγορά για PlayStation, Nintendo, Xbox και οποιαδήποτε άλλη κονσόλα βρίσκεται ακόμη σε κυκλοφορία.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ MASTERCHEF!!!

ΤΟ ROCKWAVE FESTIVAL ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!