in ,

Τα 10 αγαπημενα καψουροτραγουδα του Nick Cave!!!

Εντελώς αναπάντεχα, μάθαμε τα αγαπημένα… καψουροτράγουδα του Νικ Κέιβ.

Μία ερώτηση μιας θαυμάστριάς του για το πώς ορίζεται σύμφωνα με εκείνον η αγάπη, αλλά και για τα τραγούδια που χτυπούν ευαίσθητες χορδές αρκούσε· ο μπροστάρης των Bad Seeds μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει μέσω ενός top 10 στο σάιτ Red Right Hand Files.

Παράλληλα, αποκάλυψε μία ακόμη πληροφορία, ότι δηλαδή βρίσκεται στο Λος Άντζελες όπου δουλεύει πολύ σκληρά με τους Bad Seeds για τον επερχόμενο δίσκο τους.

«Είναι νωρίς το ξημέρωμα εδώ στο Λος Άντζελες και δε μπορώ να κοιμηθώ. Ήμουν στο στούντιο όλη τη νύχτα, δουλεύοντας πάνω σε καινούρια τραγούδια. Οι μελωδίες και οι στίχοι στριφογυρνάνε στο κεφάλι μου, οπότε συγχώρησέ με για αυτό το γράμμα αν είναι κάπως μπερδεμένο. Ρώτησες για την αγάπη Μακ και ίσως η αγάπη είναι αυτή εδώ – ίσως τα τραγούδια να είναι η ομιλία της αγάπης. Ίσως γι ‘αυτό τα έχουμε φτιάξει – για να δώσουμε φωνή σε αυτό το παράξενο, ανυποχώρητο συναίσθημα που μας ξεσκίζει σε όλη μας τη ζωή. Δεν ξέρω. Ίσως κάποια τραγούδια να είναι η ίδια η ενσάρκωση της αγάπης και γι’ αυτό μας συγκινούν τόσο βαθιά. Είναι απλές, απότομες, εμπρηστικές συσκευές που βομβαρδίζουν την καρδιά σε κομμάτια – κάτι που άλλες μορφές τέχνης δε μπορούν να κάνουν με την ίδια αναπάντεχη και τρομακτική ακρίβεια», έγραψε ο μουσικός για να συμπληρώσει αναφορικά με τη λίστα των τραγουδιών:

«Ορίστε μία λίστα με δέκα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια αγάπης – παλιά, λυπητερά κομμάτια κυρίως και συναισθηματικά επίσης που έχουν ταξιδέψει στον χρόνο μαζί μου, κυριαρχώντας στον κόσμο μου και κυρίως που δεν απέτυχαν ποτέ να με σώσουν. Είναι μικρές ανεπιτήδευτες βόμβες αγάπης, αλλά αγαπητή Λουίζα, τόσο σημαντικές όσο τίποτα άλλο».

Αναλυτικά τα αγαπημένα του κομμάτια σε τυχαία σειρά:

Bee Gees – To Love Somebody

Bob Dylan – I Threw It All Away

Nina Simone – My Father

The Moody Blues – Nights In White Satin

Merrilee Rush & The Turnabouts – Angel of the morning

Glen Campbell – Where’s the Playground Susie

Elvis Presley – Always On My Mind

Karen Dalton – Something on Your Mind

Carpenters – Superstar

Van Morrison – Comfort You

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΑΤΜ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ!!!!

Αυτο ειναι το πιο ακριβο κρεας στον κοσμο: 40.000 ευρω για αγελαδες που πινουν… μπυρα!!