in , , ,

Ένα νέο video game θα σας βάλει στο… κεφάλι του Γκόλουμ!

Το «The Lord of the Rings: Gollum» θα κυκλοφορήσει το 2021, μαζί με τη σειρά της Amazon.

«My precioussssssss». Η γερμανική εταιρεία Daedelic Entertainment μόλις αποκάλυψε ότι το επόμενο μεγάλο της video game θα είναι το «The Lord of the Rings: Gollum», σε συνεργασία με τη Middle – Earth Enterprises που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των βιβλίων του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Θα είναι ένα action adventure που θα ακολουθεί το Χόμπιτ Σμίγκολ από τη στιγμή που βρήκε το Ένα Δαχτυλίδι και άρχισε να μεταμορφώνεται στο Γκόλουμ, πριν δηλαδή συναντήσει στον Μπίλμπο Μπάγκινς στο «Χόμπιτ» ή τον Φρόντο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Ο παίκτης θα κάνει επιλογές με βάση τις… φωνές που ακούει στο κεφάλι του, καθώς θα του μιλάνε τόσο ο Σμίγκολ όσο και ο Γκόλουμ – κάτι που επέδειξε υπέροχα ο Άντι Σέρκις με την ερμηνεία του στις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Το «The Lord of the Rings: Gollum» θα κυκλοφορήσει το 2021, μια χρονιά πολύ σημαντική για τον κόσμο του Τόλκιν, καθώς τότε θα κάνει πρεμιέρα και η πολύ φιλόδοξη σειρά εμπνευσμένη από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που ετοιμάζει η Amazon.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ:Ο ΛΑΙΟΝΟ,Η ΤΣΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ!!!

Εκτοξεύστε Angry Birds στο… σαλόνι σας μέσω iPhone