Το μήκους 273,5 μέτρων γλυκό διαιρούμενο σε 15.000 τεμάχια δημιουργήθηκε στην ιταλική πόλη και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες.
Οι ζαχαροπλάστες της Σχολής Μαγειρικής Teatro7Lab παρασκεύασαν το σούπερ επιδόρπιο σε ογδόντα τραπέζια χρησιμοποιώντας: 500 κιλά μασκαρπόνε, 50.000 σαβουαγιάρ, 65 κιλά ζάχαρη, 65 κιλά πικρό κακάο, 60 κιλά κρόκοι αυγών και 70 κιλά ασπράδια αυγών, 300 λίτρα καφέ. Τα κομμάτια μετά τις μετρήσεις για την κατοχύρωση του ρεκόρ, προσφέρθηκαν στο κοινό.
Το προηγούμενο ρεκόρ του τιραμισού μήκους 266,9 μέτρων κατείχαν ζαχαροπλάστες από την περιφέρεια Φρίουλι-Βενέτσια Τζούλια της Ιταλίας.
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.
GIPHY App Key not set. Please check settings