in ,

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΣ

Ο γνωστός σεφ που χαρακτηρίζεται για το χιούμορ του αλλά και ο Χρήστος Μπάρκας,γνωστός ως Κρατς μας χαρίζουν γέλιο !!!!

Οι ατάκες του Σεφ Λεωνιδα Κουτσόπουλου σίγουρα έχουν κάνει αίσθηση και είναι ένα από τα βασικα συστατικά επιτυχίας του Masterchef!!!

 

 

Χθες το βράδυ λοιπόν μας εξέπληξε κάνοντας μια χειρονομία που μας θύμησε τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1988 όταν κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο έγνεψε στη Δήμητρα Λιανή να πάει δίπλα του.Σας αφήνουμε να δείτε το απόσπασμα αλλά και σχετικά τιτιβίσματα στο τουιτερ!!!

Από τη μεριά των παιχτών έκλεψε τη παράσταση ο Χρήστος Μπάρκας,που κατά τη διάρκεια της παρουσιάσεις των πιάτων δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει κομπλιμέντα στις αεροσυνοδούς,και να κερδισει δίκαια το τίτλο του «Σατανα» από Κουτσόπουλο και Κοντιζά!!!

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου για να παρουσιάσω το μενού, μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις, που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air», είπε ο Χρήστος και όπως κατάλαβαινετε έγινε πανικός !!!

Πώς σου φάνηκε;

124 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

STRANGER THINGS 3,ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Δείτε πώς ο Deadpool και οι Simpsons σχολιάζουν την εξαγορά της Fox από την Disney