in

ΙΔΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «Once Upon a Time in Hollywood» ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ

Έχει Μπραντ Πιτ, έχει Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει ένα αυτοκίνητο και και τίποτε άλλο δυστυχώς.

Το Summer of 69 δεν ήταν μόνο το καλοκαίρι του εφηβικού έρωτα που τραγουδάει ο Μπράιαν Άνταμς, ήταν και το καλοκαίρι του Τσαρλς Μάνσον και των φόνων που διέπραξε με την Οικογένειά του, ανάμεσά τους κι εκείνος της ηθοποιού Σάρον Τέιτ.

Είναι το καλοκαίρι που θα αναστήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο (α λα «Pulp Fiction», λένε οι φήμες) ο Κουέντιν Ταραντίνο, στη νέα ταινία του «Once Upon a Time in Hollywood». Μέχρι τις 22 Αυγούστου που θα γίνει η πρεμιέρα στην Ελλάδα (και μέχρι να δούμε το πρώτο τρέιλερ), έχουμε αυτή την αφίσα που μοιράστηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μέσα από το λογαριασμό του στα social media.

 

Βλέπουμε τον ίδιο και τον Μπραντ Πιτ, βασικούς πρωταγωνιστές μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί το… μισό Χόλιγουντ. Από τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Αλ Πατσίνο μέχρι την Ντακότα Φάνινγκ και τον Κερτ Ράσελ, και από τον Τζέιμς Μάρσντεν και τον Ντέμιαν Λιούις μέχρι τον Τιμ Ροθ και τον Λιουκ Πέρι στον τελευταίο του κινηματογραφικό ρόλο.

«Ξεναγοί» μας στην ιστορία είναι ένας πρώην διάσημος τηλεοπτικός ηθοποιός (Ντι Κάπριο) και ο κασκαντέρ / αντικαταστάτης του (Πιτ), που προσπαθούν να κάνουν το πέρασμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη, το καλοκαίρι που ο Τσαρλς Μάνσον σκορπίζει τον τρόμο στο Χόλιγουντ. Οι προσδοκίες μας είναι – δικαιολογημένα – πολύ υψηλές.

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ JOURNAL 29 REVELATION!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΤΟ DNA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ 131 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ