in , , , , ,

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ CARNIVAL TERROR

Καρέ Καρέ το μεγαλύτερο πάρτυ τρόμου!

Στον πυρετό της Αποκριάς, ένα πάρτυ διαφορετικό από όλα τα άλλα έρχεται να ταράξει τα νερά! Ο λόγος για ένα πάρτυ τρόμου, που έλαβε χώρα στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, το Σάββατο 9 Μαρτίου με την υπογραφή της Level Up Athens, του Exit Now και του Θοδωρή Ελευθεριάδη, το οποίο δεν είναι άλλο από το Carnival Terror !

Τα Μαυρόσκυλα σαφώς και ήταν εκεί για να σας μεταφέρουν την όλη ζωντάνια και εκρηκτικότητα του Τρομακτικού Καρναβαλιού!

Η Αρχιτεκτονική σκοτείνιασε, γεμισε καπνό και διακοσμήθηκε κατάλληλα ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες του ιδιαίτερου αυτού πάρτυ, οι οποίοι την κατέκλυσαν κυριολεκτικά! Άλλοι εντυπωσίασαν με τα επιβλητικά κουστούμια τους και τις μάσκες τους, ενώ άλλοι επέλεξαν να φρικάρουν κόσμο με το ρεαλιστικό και φρικιαστικό SFX !

Πριν το Opening του Party, στον επάνω όροφο του χώρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν στα θεματικά Mini Escape Games, που έστησε η NeverM1nd, να λύσουν τους γρίφους, να μαζέψουν τα έξι σφηνάκια που χρειάζονταν και να κερδίσουν μικρά αναμνηστικά δώρα!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινάει εκρηκτικά το Party με τους Daree, Serge Bowel και Alfa Kappa να τα δίνουν όλα στο stage ενώ στα decks βρίσκονταν οι Steve, Mr. Chi, The Boy και Charge!

Το πάρτυ αργότερα πήρε φωτιά με άφθονη μουσική, χορό, ποτό και πλάσματα βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες μας να τριγυρνάνε από δω κ’από κεί!

Τα λέμε του χρόνου!

Photos By: Joseph Derdessi

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Πέτρος Φιλιππίδης,ο Παύλος Χα’ί’καλης και το «Εν Κουλι»

ΤΑ SOUNDTRACKS ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ (part2)