in ,

Eurovision 2019,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η ελληνική συμμετοχή για το διαγωνισμο της Eurovision 2019

Η ΕΡΤ παρουσίασε το τραγούδι Better Love με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Τα «μουσικά αποκαλυπτήρια» έγιναν επισήμως σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε εκδήλωση για το ανανεωμένο πρόγραμμά της ΕΡΤ.

Η τραγουδίστρια της Indie Pop και της σόουλ συνέθεσε το «Better Love» μαζί με τους Leon Of Athens και τον David Sheddon. H ίδια χαρακτήρισε το τραγούδι «intelectual pop» με groove και επική ενορχήστρωση.

Η Κατερίνα Ντούσκα σχολίασε και το αναγεννησιακό στιλ είναι και το βίντεο κλιπ που έχει σκηνοθετήσει η Έφη Γούση. Στη σκηνή της Eurovision δεν θα είναι μόνη της, αλλά θα συνοδεύεται από ακόμη δύο γυναίκες. «Θα είναι γυναικεία υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Τις βραδιές Eurovision θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Πριν ξεκινήσει να παίζει στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε:

«Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται».

Είπε ακόμη πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί, όπως πρόσθεσε πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Είπε ακόμα ότι το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης.

Τέλος η Κατερίνα Ντούσκα δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

SUPER ΗΡΩΑΣ ΕΤΩΝ 80