in , , ,

Comicdom CON Athens,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚ

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικ ανοίγει τις πύλες του 19-21 Απριλίου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Για ακόμα μια χρόνια το Comicdom CON Athens έρχεται για να ταράξει όμορφα τη ζωή μας καθώς θα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις αλλά και events.Το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για νέες αλλά και παλιές εκδόσεις αλλά και να προμηθευτεί τα αγαπημένα του κόμικ.

Καθε χρόνο τη παράσταση κλέβουν η τελετή απονομής των Ελληνικών βραβείων Comics αλλά και ο δημοφιλής διαγωνισμος Comicdom Cosplay,ο οποίος είναι ο εθνικός προκριματικός για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Eurocosplay που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Φετος τιμώμενος Έλληνας καλλιτέχνης θα είναι ο καρτουνίστας Tasmar,ο οποιος επιμελήθηκε και το επίσημο εικαστικό της φετινής διοργάνωσης.

Μερικοί από τους διεθνης προσκεκλημένους θα είναι:

Ο Βρετανός Dan Watters, συγγραφέας των ASSASSIN’S CREED, LIMBO και THE SHADOW, καθώς και του relaunch του LUCIFER για το νεοσύστατο Sandman Universe της Vertigo

Ο Ισπανός Raul Allen, υποψήφιος πολλαπλών βραβείων Harvey και σχεδιαστής τίτλων, όπως THE IMMORTAL IRON FIST, SECRET AVENGERS και HAWKEYE. (Η επίσκεψή του πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες)

Η Ισπανίδα Patricia Martín, σχεδιάστρια, illustrator και letterer σε τίτλους, όπως WONDER WOMAN, BLOODSHOT REBORN και NINJAK. (Η επίσκεψή της πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες)

Ο Ιταλός σχεδιαστής Stefano Zanchi με συμμετοχές –μεταξύ άλλων- σε δεκάδες τεύχη του ιστορικού τίτλου TOPOLINO, καθώς και στη μίνι σειρά DONALD QUEST

 

Το φεστιβάλ, συνδιοργανώνοι: το Comicdom, η Hellenic American Union και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα
Ώρες-μέρες: Παρασκευή 19, Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2019, 11:00-21:30

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

IT: CHAPTER TWO,ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ trailer ΓΙΑ ΤΗΝ 8η season του Game of Thrones!!!