in

Θα είναι ο Ράμι Μάλεκ ο «κακός» του επόμενου Τζέιμς Μποντ;

Οι παραγωγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το Variety, ενώ έχουν περάσει κι άλλοι ηθοποιοί από κάστιγνκ, οι παραγωγοί δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν κενά στο πρόγραμμα του Μάλεκ προκειμένου να τον χωρέσουν στην ταινία. Το Collider, πάντως, επιμένει ότι ο 37χρονος ηθοποιός βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις, ο χρόνος έχει βρεθεί, και απλά οι δύο πλευρές περίμεναν να δουν αν θα πάρει το Όσκαρ, κάτι που θα επηρέαζε σημαντικά την αμοιβή του.

Όσο για τον χαρακτήρα που θα κληθεί να υποδυθεί ο Μάλεκ, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα είναι από τη Βόρεια Αφρική, καθώς όταν η ταινία βρισκόταν ακόμη στα σκηνοθετικά χέρια του Ντάνι Μπόιλ – τώρα έχει αναλάβει ο Κάρι Φουκουνάγκα – ο ρόλος είχε δοθεί ανεπίσημα στον ηθοποιό Σαΐντ Ταγκμαουί. Μαροκινός ο Ταγκμαουί, αιγυπτιακής καταγωγής ο Μάλεκ, επομένως η πληροφορία δείχνει σωστή. Μία άλλη φήμη που είχε προέρθει από την πλευρά του Ταγκμαουΐ, ήθελε τον «κακό» της ταινίας να είναι τυφλός. Κάτι που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ωστόσο τα χαρακτηριστικά μάτια του Μάλεκ μοιάζουν ιδανικά για κάτι τέτοιο.

Ο Ράμι Μάλεκ και ο Σαΐντ Ταγκμαουί, επιλογή του Ντάνι Μπόιλ για το ρόλο του «κακού»

Δύο γυναίκες

Σε άλλα νέα από το κάστιγκ της ταινίας, πολλές ηθοποιοί δοκιμάζουν τη χημεία τους με τον Ντάνιελ Κρεγκ διαβάζοντας μαζί του το σενάριο, προκειμένου να συμπληρωθούν δύο ρόλοι: μιας νέας πράκτορα της MI6, και μιας συνεργού του Μποντ, παρόμοιας με εκείνη που είχε υποδυθεί η Όλγα Κιριλένκο στην ταινία «Quantum of Solace». Πώς θα χωρέσει ανάμεσά τους η Λεά Σεϊντού, που είναι επιβεβαιωμένο ότι θα επιστρέψει στο ρόλο της Μάντελεϊν Σουάν από το «Spectre»; Κρίνοντας από όσα έγιναν στο φινάλε εκείνης της ταινίας, για τον χαρακτήρα της Σεϊντού πιθανότατα επιφυλάσσεται εξέλιξη που θα θυμίσει το «Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας» του 1969. Δεν spoilάρουμε, οι «μυημένοι» έχουν ήδη καταλάβει.

Τέλος, ανοιχτός παραμένει ο ρόλος ενός πράκτορα της CIA, σαν εκείνον του Φίλιξ Λάιτερ που στις προηγούμενες ταινίες του Ντάνιελ Κρεγκ είχε υποδυθεί ο Τζέφρι Ράιτ. Όλα δείχνουν ότι θα πάει στον Μπίλι Μάγκνουσεν («Game Night», «Τα Μυστικά του Δάσους»), που συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Φουκουνάγκα στη σειρά του Netflix «Μανιακός».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όπως όλα δείχνουν τον Απρίλιο, όταν γίνουν και οι τελευταίες αλλαγές στο σενάριο της ταινίας.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (28/02-06/03)

ΤΟ DARK MODE ΣΤΟ MESSENGER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.