in

«Ζωντανά» έργα τέχνης, δαιμόνια πνεύματα και παράνοια στη νέα ταινία του Netflix

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ γίνεται σπασίκλας κριτικός τέχνης που θα προσπαθήσει να βρει τί συμβαίνει…

Η τέχνη έχει πολύ περισσότερη δύναμη από τα φαινόμενα που απατούν. Αυτό είναι το νόημα της νέας ταινίας τρόμου του Netflix Velvet Buzzsaw, κατά την οποία οι πίνακες ξεκινούν από το πουθενά να ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια της νύχτας για να εκπληρώσουν ένα συγκεκριμένο σκοτεινό σκοπό.

Μέσα σε όλο αυτό, πρόσθεσε τον Τζέικ Τζίλενχαλ που ξαναβρίσκει τα φιλαράκια του από το Νυχτερινό Ανταποκριτή Νταν Γκίλροϊ και Ρενέ Ρούσο και που δίνει ρέστα ως εκκεντρικός κριτικός τέχνης. Ο Μορφ Φάντεργουαλντ όπως λέγεται στο έργο, σιγά σιγά χάνει τα λογικά του όταν συνειδητοποιεί ότι οι πίνακες που βρέθηκαν κλειδωμένοι σε ένα διαμέρισμα μετά τον θάνατο του δημιουργού τους, τελούν υπό την κατοχή δαιμόνιων πνευμάτων. Προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι πρέπει να παραμείνουν κλειδωμένοι για πάντα, ωστόσο τα κέρδη της viral έκθεσης πολλαπλασιάζονται και εκείνος χάνει την αξιοπιστία του γιατί αρχίζει να πιστεύει πως όλα τα έργα της γκαλερί είναι καταραμένα! Τότε προκύπτει ένα δίλημμα….

Το καστ συμπληρώνεται από ηχηρά ονόματα όπως οι Τζον Μάλκοβιτς, Τόνι Κολέτ, Νατάλια Ντάιερ (Stranger Things) κ.α.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα την 1η Φεβρουαρίου, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στο Sundance Film Festival.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Βόλτρον έρχεται στο Netflix!!!

Escape Room Quiz – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.