in

Το «Black Mirror: Bandersnatch» έχει 5 εναλλακτικά φινάλε!

Ο θεατής καθορίζει την εξέλιξη της ταινίας.

Οι φήμες βγήκαν αληθινές και το «Black Mirror: Bandersnatch», που προβάλλεται από σήμερα στο Netflix, είναι τελικά μια διαδραστική ταινία για ενήλικες, που δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να λάβει αποφάσεις και να καθορίσει την εξέλιξή της.

Δεν προλάβαμε ακόμη να το δούμε, ωστόσο διαβάζουμε στο Variety ότι η ταινία έχει 5 εναλλακτικά φινάλε και ότι η μέση διάρκειά της είναι 90 λεπτά. Ωστόσο μπορεί κάποιος να «κόψει δρόμο» και να την ολοκληρώσει μέσα σε 40 λεπτά.

Πόσες διαφορετικές εκδοχές της ταινίας υπάρχουν με βάση τις επιλογές; Κρατηθείτε: Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο! Οι επιλογές κυμαίνονται από τις πιο απλές, όπως να διαλέξετε τα κορνφλέικς που θα φάτε το πρωί, μέχρι τις πιο περίπλοκες που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και ο πρωταγωνιστής να πει: «Πρέπει να ξαναδοκιμάσω!» (δίνοντας πάσα σε εσάς για να επιλέξετε άλλο δρόμο).

Ένα δείγμα επιλογής στο «Black Mirror: Bandersnatch»

Αν όμως έχετε παλαιότερο μοντέλο smart TV ίσως να μην μπορέσετε να δείτε την ταινία, γιατί μόνο οι νεότερες εκδόσεις της εφαρμογής του Netflix μπορούν σε κάθε επιλογή σας να έχουν δύο εκδοχές της ταινίας έτοιμες για streaming. Πάντως σε λάπτοπ δεν θα έχετε πρόβλημα.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το γράμμα του Αϊνστάιν που πουλήθηκε για σχεδόν 3 εκατομμύρια

Η απίστευτη animation ταινία για τον Μάρκο Βαμβακάρη από Ιταλό που αγάπησε το ρεμπέτικο