in

Έσπασε κάθε ρεκόρ το τρέιλερ του «Avengers: Endgame»

Έφτασε τις 289 εκατ. προβολές στο πρώτο 24ωρο.

Ύστερα από ένα τέτοιο φινάλε, με τους μισούς υπερήρωες να έχουν γίνει σκόνη στο «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», είναι λογικό η ανυπομονησία για τη συνέχεια της ταινίας να είναι μεγάλη. Τόσο μεγάλη μάλιστα, που με το που «έσκασε» το πρώτο τρέιλερ για το «Avengers: Endgame» την περασμένη Παρασκευή, εκατομμύρια κόσμου έσπευσε να το δει και να αναλύσει την κάθε του λεπτομέρεια.

Το αποτέλεσμα; 289 εκατ. προβολές μέσα σε 24 ώρες, αριθμός που σπάει ακόμη και το ρεκόρ της προηγούμενης ταινίας, που ήταν 230 εκατ. προβολές. Η Marvel έσπευσε να γιορτάσει το γεγονός στα social media.


Τρίτο τρέιλερ στη λίστα με τις περισσότερες προβολές σε 24 ώρες είναι το επίσης πρόσφατο «The Lion King» της Disney με 224.6 εκατ., ενώ ακολουθεί το τρέιλερ του «Αυτό» (It) με 197 εκατ. Σύντομα περιμένουμε και το τρέιλερ του «Αυτό: Κεφάλαιο 2», που πιθανότατα θα φέρει αλλαγές στη λίστα.

Πάντως το τρέιλερ του «Avengers: Endgame» έσπασε κι ένα ακόμη ρεκόρ σε 24 ώρες, αυτό των συζητήσεων στο Twitter, καθώς είχε 549.000 αναφορές – διαλύοντας τα ρεκόρ των «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» (389.000) και «Black Panther» (349.000).

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.16 (December 2018)

Οι Μεγάλες Μάχες