in , , ,

Δυναμική Επιστροφή

Καλησπέρα escapeρά μου. Ελπίζω να σε βρίσκω καλά!! Πω πω, μεγάλωσες, έγινες έμπειρος και ώριμος.. πολύ χαίρομαι ρε μπαγασάκο. Λοιπόν, όπως διάβασες και από τον τίτλο, σήμερα επιστρέφω δυναμικά (που σαι ρε Newton να με θαυμάσεις) και θα σου προτείνω εξίσου δυνατά δωμάτια. Δωμάτια, τα οποία θα ζήσεις μία φορά και θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη σου για πάντα. Δωμάτια, τα οποία εσύ ειδικά θα εκτιμήσεις. Έχουν περιπέτεια, γρίφους και ανατροπές και γενικά εξελίσσονται ανάλογα με το δικό σου gameplay. Λοιπόν, φούσκωσε τους αρουραίους σου και πάμε να δούμε μαζί τα δωμάτια αυτά.

1. Otherside

  • Εταιρία: Escaped
  • Περιοχή:Περιστέρι
  • Δυσκολία: 9,5 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 3
  • Προτείνεται για: Ομάδες με 10+ δωμάτια στο ενεργητικό τους

Ξέρω, ξέρω, με το που διάβασες τον τίτλο σου ήρθε το τραγούδι της Αdele, ή το άλλο των θυρών (πωπωωπ πως τα λέω έτσι μανα μ) το break on through to the otherside. Όμως, όχι φίλε μου, το δωμάτιο είναι βασισμένο στην σειρά stranger things. Αλλά τι σου λέω τώρα και εσένα που μπορεί να μην έχεις δει την σειρά. Λοιπόν, το δωμάτιο αρχικά να πω ότι τα σπάει. Η Διακόσμηση είναι αυτή που πρέπει, πιστή στην θεματική του δωματίου. Τα διακοσμητικά, αλλά και τα πράγματα που χρησιμοποιείς για τους γρίφους είναι φτιαγμένα (κυριολεκτικά) ώστε να προκαλούν νοσταλγία σε όσους έζησαν την δεκαετία του 80. Σε μεταφέρει κυριολεκτικά σε αυτή την εποχή. Όσον αφορά τους γρίφους, είναι πολλοί σε αριθμό, αυξημένης δυσκολίας οι περισσότεροι και σε κάθε χώρο υπάρχει ένας πολύ ωραίος φουλ συνδυαστικός. Οι γριφολάγνοι της παρέας θα πάθουν γριφηδονή. Η ροή του είναι ομαλή στρωτή χωρίς να κάνει κοιλιά. Έχει πολλούς χώρους να εξερευνήσεις στην άλλη πλευρά του escaped, για αυτό πρέπει να σαι σβέλτος και προσεκτικός. Το τέλος του είναι πάρα πολύ θεματικό και ωραίο. Γενικά, πάρε άλλα δύο γριφόπαιδα ντυθείτε eightήλες και πηγαίνετε να το ζήσετε. Ααα, και θέλω να μου φέρετε μία raider, όταν επιστρέψετε.

Θετικά:
Πολλοί χώροι, γρίφοι, ροή, διακόσμηση, ιστορία
Αρνητικά:
Χμμμ, δεν μπορώ να βρω κάτι.

Βαθµολογία (προσωπική): 10 / 10

2. The Mine Box

  • Εταιρία: The Box
  • Περιοχή:Νέα Ιωνία
  • Δυσκολία: 9,5 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με εμπειρία 10+ δωματίων

Μήπως ήθελες πάντα να μάθεις πως είναι ένα ορυχείο; Μήπως όταν ήσουν μικρός, έλεγες στην μητέρα σου ότι θες να γίνεις χρυσωρύχος και εκείνη σε πίεζε να γίνεις doctor; Ήρθε λοιπόν η στιγμή, είτε για σένα που γούσταρες undergroundιές, είτε για σένα που γουστάρεις underground γρίφους να ζήσεις μια περιπέτεια…..μάντεψε….underground. Λοιπόν, στο θέμα ατμόσφαιρα, διακόσμηση είναι όλα προσεγμένα στην πένα, αψεγάδιαστο. Έχει την ψυχρότητα-υγρασία που περίμενες να έχει, έτσι για να σε βάλει στο κλίμα καλύτερα. Οι γρίφοι του είναι κάπως δύσκολοι, όμως έχουν όλοι λογική και θέλουν καλό συνδυασμό σκέψης και παρατηρητικότητα. Δύο εξ αυτών σε κάνουν να πεις οοου μάη κοτ, γουατ ε γριφάρα ιζ δατ μαδαφακα; Σε αφήνουν μαλ…. ενεό ήθελα να πω με την πρωτοτυπία τους. Η ροή σωστή, λιγότερο ομαλή βέβαια (θα καταλάβεις γιατί, μην με πιέζεις να σου πω). Το τέλος του, αρκετά περιπετειώδες και θεαματικό. Γενικά, είναι ένα δωμάτιο το οποίο θα το χαρείς στο έπακρο, όπως επίσης θα χαρώ και εγώ αν μου φέρεις λίγο χρυσό από αυτό που θα βρεις…έτσι βρε αδελφέ επειδή σε βοήθησα λίγο.

Θετικά:
Γρίφοι, ροή, ιστορία, διακόσμηση
Αρνητικά:
Δεν νομίζω ότι έχω κάτι το οποίο με χάλασε.

Βαθµολογία (προσωπική): 10/ 10

3. Paradox 2: Το Βιβλιοπωλείο

  • Εταιρία: Paradox
  • Περιοχή: Καλλιθέα
  • Δυσκολία: 10 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με 20+ δωμάτια στο ενεργητικό τους

Και ΝΑΙΙΙΙ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑΣΕΕΕ!!! Γκχχμ, συγγνώμη φίλε μου ακόμα νιώθω την χαρά αυτής της ανακοίνωσης. Anyway, περίπου δύο χρόνια μετά την μαγευτική τρίωρη εμπειρία στο σπίτι του θείου σου, έρχεται στην καλλιθέα το πολυαναμενόμενο σίκουελ ,το οποίο τάραξε τα νερά στον χώρο των escape. Είναι, ίσως, το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην Αττική αν όχι στην Ελλάδα. Θα μου πεις, ώπα ρε μάγκα μου τα παραλες. Εγώ θα σου απαντήσω απλά να πας και θα με θυμηθείς. Λοιπόν, επειδή η ώρα περνάει θα σου μιλήσω για τα του δωματίου και θα επιστρέψω στα συναισθηματικά. Το παιχνίδι είναι άρτιο από όπου και να το πιάσεις. Διακόσμηση, επική θυμίζει τα κλασσικά adventure games που παίζουμε στα πισια. Γρίφοι, άριστα!! Εύκολοι, μέτριας δυσκολίας, δύσκολοι, πολύ δύσκολοι, παράδοξοι ναι ναι ναι φίλε ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!!! Αν είσαι πορωμένος, καμμένος γριφάκιας αυτό το δωμάτιο είναι για σένα. Ειδικά αν παίζεις adventure games (στυλ Syberia) θα το εκτιμήσεις ακόμα πιο πολύ. Παρόλη την 200λεπτη διάρκειά του, δεν κάνει καμία απολύτως κοιλιά. Έχει φοβερά περάσματα, πολύ ωραίες εναλλαγές χώρων, και μπορώ να πω ότι ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Καλλιθέα. Θεωρώ, ότι είναι άξια συνέχεια της ιστορίας, και αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις. Μπορώ να γραψω 9 άρθρα για αυτή τη δωματιάρα, αλλά θα σε αφήσω να πας να το ζήσεις.

Θετικά:
Γρίφοι, ροή, περάσματα, ιστορία, διακόσμηση
Αρνητικά:
Δεν υπάρχει τρόπος να το ξεχάσω, για να ξαναμπώ

Βαθµολογία (προσωπική): 12 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 ταινίες μικρού μήκους που θα σας τρομάξουν μέσα σε λίγα λεπτά!

35χρονος Ιάπωνας παντρεύτηκε με φιγούρα εικονικής πραγματικότητας