in , , ,

Blinblon η νέα μανία που θα κατακτήσει την Ελλάδα!!!

Κάθε φορά κάτι καινούργιο έρχεται για να μας αναστατώσει, αυτή τη φορά οι ένοχοι είναι Έλληνες!! Τρεις νεαροί developers, ο Δημήτρης, ο Αποστολής και ο Ηλίας, υπογράφουν το νέο μας κόλλημα και μας υπόσχονται ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!!!
Ας δούμε όμως τι μας είπαν τα παιδιά!!!

Τι είναι το Blinblon?!

Είναι μια πλατφόρμα που μετατρέπει δωρεάν έναν web browser σε κονσόλα παιχνιδιών και τα smartphones σε χειριστήρια!
Με το Βlinblon κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο (smart TV, laptop pc, desktop pc, tablet κλπ) μπορεί να λειτουργήσει ως κονσόλα παιχνιδιών στην οποία συνδέονται και χειρίζονται οι παίκτες με τα κινητά τους.

Τί χρειάζεται κάποιος για να παίξει;

1. Μια οποιαδήποτε συσκευή με web browser (smart TV, laptop pc, desktop pc, tablet κλπ) που θα λειτουργήσει ως οθόνη
2. Το κινητό του που θα λειτουργήσει ως χειριστήριο
3. Καλή παρέα και όρεξη για παιχνίδι

Δηλαδή δε χρειάζεται κάποια εφαρμογή η κάποια συνδρομή για να παίξω;! Μπορώ ανα πάσα στιγμή να καλέσω τους φίλους μου και να παίξουμε ;!

Όχι απολύτως τίποτα, δεν απαιτείται η λήψη καμίας εφαρμογής, δεν χρειάζεται να πληρώσει κανεις τίποτα, δεν χρειάζεται η αγορά κάποιου είδους εξοπλισμού (κονσόλα ή χειριστήρια), μπορείτε να μπείτε ακόμα και τώρα!!!

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του να φτιάξετε κάτι τέτοιο ;!

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Blinblon με στόχο να κάνουμε τις παρέες να σταματήσουν να κάθονται κοιτώντας ο καθένας το κινητό του, ουσιαστικά αποκομμένοι ο ένας από τον άλλο, αλλά να παίξουν όλοι μαζί και να διασκεδάσουν, όπως παλιά.

Γιατί να παίξει κάποιος;!

Γιατί είναι μια εντελώς νέα και πολύ διασκεδαστική εμπειρία! Τα παιχνίδια της πλατφόρμας είναι casual, εντελώς απλά και εύκολα στον χερισμό, φτιαγμένα έτσι ώστε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εξοικείωσης με την τεχνολογία, να μπορούν να παίξουν χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παικτών ανά παιχνίδι μιας και τα χειριστήρια είναι τα κινητά.

Τα Σχέδια σας για το μέλλον;!

Ήδη δουλεύουμε πάνω σε νέα, ακόμα πιο πρωτότυπα, παιχνίδια που σύντομα θα είναι διαθέσιμα. Απώτερος στόχος είναι να μπορεί ο καθένας που έχει μια ιδέα για ένα παιχνίδι να μπορεί εύκολα να την υλοποιήσει και να την κάνει διαθέσιμη στους χρήστες μέσω της πλατφόρμας του Blinblon. Επιπλέον αναζητούμε συνεργασίες με ιδιοκτήτες χώρων (όπως π.χ. Καφετέριες, εκθεσιακά κέντρα κλπ) που ενδιαφέρονται να προσφέρουν την εμπειρία του Blinblon στους επισκέπτες τους.

Το Blinblon είναι το νέο must παιχνίδι, μια δοκιμή θα σας πείσει!!! Αν δε καταφέραμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα παιδιά στο info@blinblon.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.14 (October 2018)

Θαμμένοι θησαυροί που ακόμα δεν έχουν βρεθεί