in

Η τηλεοπτική σειρά “Star Wars” έρχεται και αυτή είναι η ιστορία της!

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ «Star Wars». Ακόμη κι αν η – σχετική – αποτυχία του «Solo» στις αίθουσες έβαλε στον πάγο κάποια από τα πρότζεκτ που ετοίμαζαν οι Disney και Lucasfilm, τα υπόλοιπα προχωράνε κανονικά.

Χθες ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό («Iron Man», «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»), που έχει αναλάβει την υλοποίηση μίας σειράς «Star Wars» για τη σχεδιαζόμενη πλατφόρμα streaming (α λα Netflix) της Disney, έδωσε στη δημοσιότητα τον τίτλο και την υπόθεσή της.


«The Mandalorian», λοιπόν, δηλαδή ο Μανταλοριανός, δηλαδή αυτός που έρχεται από τον πλανήτη Μάνταλορ. Είναι ο πλανήτης καταγωγής του Μπόμπα Φετ, του κυνηγού επικηρυγμένων με το χαρακτηριστικό κράνος (που πιθανότατα θα αποκτήσει δική του ταινία), και του πατέρα του, Τζάγκο Φετ, που γνωρίσαμε στα πρίκουελ του Τζορτζ Λούκας. Αλλά και της Σαμπίν Ρεν, χαρακτήρα της σειράς κινουμένων σχεδίων «Star Wars Rebels». Πολλοί εικάζουν ότι ίσως είναι εκείνη η ηρωίδα της νέας σειράς.

«Μετά από τις ιστορίες των Τζάνγκο και Μπόμπα Φετ, ένας άλλος πολεμιστής αναδύεται στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων. “Ο Μανταλοριανός” εκτυλίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την άνοδο του Πρώτου Τάγματος. Ακολουθούμε τις περιπέτειες ενός μοναχικού πιστολέρο στις παρυφές του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. όχι της δικής μας, της New Republic που ακολούθησε την Αυτοκρατορία)». Αυτά γράφει ο Φαβρό για τη σειρά που αναμένεται εντυπωσιακή, καθώς τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι τα 10 επεισόδιά της θα κοστίσουν κάπου 100 εκατ. δολάρια!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για το καστ ή για την ημερομηνία προβολής. Η πλατφόρμα της Disney, πάντως, θα ενεργοποιηθεί στα τέλη του 2019.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (4/10 -10/10)

My Vinyl Bag Vol.14 (October 2018)