in

Τι έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix!

«Daredevil» (19/10) κυκλοφορεί ξανά ανάμεσά μας, όπως και ο «μεγάλος κακός» Κίνγκπιν – στο παρακάτω teaser, μάλιστα, τον βλέπουμε να προβάρει το περίφημο λευκό κοστούμι που γνωρίζουμε από τα κόμικς της Marvel.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και τη σειρά τρόμου «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» (12/10). Το μπεστ σέλερ της Σίρλεϊ Τζάκσον από το 1959 έχει μεταφερθεί δύο φορές στον κινηματογράφο (το 1963 και το 1999) και αυτή η τηλεοπτική διασκευή του Netflix ακολουθεί τις ζωές πέντε αδελφών που μεγάλωσαν στο πιο διάσημο στοιχειωμένο σπίτι της Αμερικής.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και η σειρά «Το είδα με τα μάτια μου» (19/10) από τους παραγωγούς της σειράς ταινιών «Κάθαρση» και του «Lore». Εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τρομακτικά, ιδιαίτερα, μεταφυσικά, καθώς και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα, τα οποία συνεχίζουν να τους στοιχειώνουν. Επίσης, αν θυμάστε την έφηβη μάγισσα Σαμπρίνα είτε από τα κόμικς είτε από τις τηλεοπτικές σειρές (καρτούν και live action), ξεχάστε την και γνωρίστε την ξανά μέσα από τις «Ανατριχιαστικές περιπέτειες της Σαμπρίνα» (26/10). Το παρακάτω teaser έχει δαίμονες, διαβόλους, σατανιστικές τελετές… καταλαβαίνετε.

Ενώ για τους φαν των ισπανικών πρωτότυπων σειρών του Netflix, το «Elite» (5/10) ακολουθεί τρεις εφήβους της εργατικής τάξης που γράφονται στο πιο ελίτ ιδιωτικό λύκειο της Ισπανίας. Μην περιμένετε όμως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Η σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο…

Στα ντοκιμαντέρ, ξεχωρίζει σίγουρα το δεύτερο μέρος του «Φονικές αμφιβολίες» (19/10) που έρχεται τρία χρόνια μετά το (βραβευμένο με Emmy) πρώτο, για να παρακολουθήσει ξανά την υπόθεση του Στίβεν Έιβερι, άδικα καταδικασμένου για βιασμό, που αποφυλακίστηκε για να καταδικαστεί ξανά για το φόνο μίας φωτογράφου μερικά χρόνια αργότερα.

Από τις πρωτότυπες ταινίες του Netflix, σίγουρα θα δούμε το «Επιχείρηση Φινάλε» (1/10) με θέμα την αληθινή ιστορία της αποστολής Ισραηλινών κατασκόπων για να συλλάβουν τον ναζί Άντολφ Άιχαμαν τη δεκαετία του ’60 και με πρωταγωνιστές του Όσκαρ Άιζαακ, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Μελανί Λοράν. Στις «Ορφανές κραυγές» (5/10) μια παρέα μικροαπατεώνων που δήθεν ειδικεύεται στα παραφυσικά φαινόμενα τα βρίσκει σκούρα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, ενώ στο θρίλερ «Απόστολος» (12/10) ο Νταν Στίβενς ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί για να σώσει την αδερφή του από μια θρησκευτική αίρεση. Όμως η ταινία που δεν χάνεται με τίποτα είναι το «22 Ιουλίου» (19/10) του Πολ Γκρίνγκρας, με θέμα την τρομοκρατική επίθεση του Άντερς Μπρέιβικ το 2011 στο Όσλο και στο νησάκι Ουτόγια.

Τέλος, τον Οκτώβριο έρχονται στο Netflix μια σειρά από παλαιότερες αγαπημένες ταινίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ» (5/10), «Χάνιμπαλ» (5/10), «Ένας θάνατος σε μια κηδεία» (1/10), «Passengers»(1/10), «Το φάντασμα στο κέλυφος» (26/10), «Μπάτε σκύλοι αλέστε» (5/10), «Τεντ» (5/10), «Όταν ο Νικ ερωτεύτηκε τη Νόρα» (1/10).

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (27/09-03/10)

Σκέψεις ενός πορωμένου Escaper #3 ΚΡΙΤΙΚΕΣ (ΜΕ “Ι”) ΣΤΑ ESCAPE ROOMS