in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (26/7/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

Βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι καλεσμένη,δυστυχώς ανακαλύπτεις ότι απέναντι σου,στο ίδιο τραπέζι κάθεται η πρώην του φίλου σου….χασκογελάει…που και που αντιλαμβάνεσαι να τον κοιτάει επίμονα…. ποια είναι η αντίδραση σου;! (Να προσθέσω ότι ο φίλος σου δε σου έχει αναφέρει ποτε τίποτα για αυτή, ότι ξέρεις το ξέρεις από άλλου)

1.Δε με απασχολεί καθόλου η ύπαρξη της πρώην! Είμαι η ΝΥΝ και αυτό αρκεί! 😉 Χ.
2.Δε δίνω σημασία εκεινη την ωρα, συνεχιζω να περναω καλα, αργοτερα λεω στο φίλο μου τί και πώς και αν δε με πειθει ή απαντηση του το διαλύουμε … Β.
3.Η πρώτη μου αντίδραση είναι να ευχηθώ να της κατσει η μπουκιά στο λαιμό… Ε.
4.Απολύτως τίποτα!! Έτσι κι αλλιώς το λέει και η λέξη<<ΠΡΩΗΝ>> Α.
5.Όπως λέει και η Πάολα..της πουτανας γίνεται!!! Ι.
6.Μμμ προσπαθώ να είμαι χαλαρή και να μην δείξω ότι θέλω να της σπάσω τη μούρη αν συνεχίσει να κοιτάει. Αν το αγόρι μου είναι χαλαρό και με κοιτάει στα μάτια δεν έχω λόγο να εκνευριστω. Έχει κάνει εδώ και καιρό δυστυχώς για εκείνη την επιλογη του. 😉 Γ.
7.Αν και αυτος την έχει γραμμένη κ δεν δίνει σημασία τοτε δεν κάνω τπτ, τη γράφω κ γω.. 😊Γ.
8.Τι;! Δεν είδες ειδήσεις ;! Δε σε βλέπω ενημερώμενο…σε αφήνω γιατί έρχεται ο δεσμοφύλακας. Β.
9.Η πουτ@ν@ δε θα γλίτωνε… Ν.
10.Καλή ευκαιρία να τον ξεφορτωθώ,με είχε κουράσει αυτή η σχέση Ι.
11.Αρχικά,θα ήθελα να μου αναφέρει οτι είναι πρώην του!Πέρα απ’αυτό, αν εκείνος είναι κύριος και δεν μου δώσει κανένα δικαιώμα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την κυρία!Σε περίπτωση ομως που η πρώην γίνεται επίμονη εννοείται την ξεμαλλιάζω!Φυσικά και κάνω πλάκα!Απλα,αδιαφορώ!Ε.
12.Κοίτα πόσο όμορφο είναι το καριολάκι με τη σαλάτα στα ματάκια,δε μπορεί να τον κοιτάξει πλέον 😛 Π.
13.Θα βραζω απο την ζηλεια μου..ε μπορει να κανω ζηλειες..αλλα αν το αγορι μου δεν την κοιταει ειμαστε κομπλε..αστην μονης της να κανει τα δικα της..ουστ Δ.
14.Και η μέρα μόλις χάλασε. Σίγουρα θα μούτρωνα. Σίγουρα ξαφνικά θα γινόμουν πιο διαχυτική με τον φίλο μου για να δείξω ότι είναι δικός μου. Αν έβλεπα απροθυμία από τη πλευρά του, ή αν παρατηρούσα βλέμματα και από εκείνον σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα αισθήματα και δε ξέρω πως θα αντιδρούσα. Αν όμως ήταν και ο ίδιος διαχυτικός και τρυφερός μαζί μου τότε θα ένιωθα πιο όμορφα και θα προσπαθούσα να την αγνοήσω. Ν.
15.Θα ελεγα στον σερβιτορο να της παει μια σοδα για να χωνεψει το γεγονος οτι τωρα πια ειναι μαζι μου Κ.
16.Μαζέψου βρωμερή κατσαρίδα έχω Τέζα!!! Α.
17.Τίποτα. Υπάρχει λόγος που ειναι αυτή πρώην και πολλοί λογοι που ειμαι εγω νυν. Ι.
18.Λίγο ποντικοφάρμακο στο κρασάκι της και όλα μια χαρά ❤ Π.
19.ΧΑΜΟΥΛΗΣ!!! Χαχαχ ενταξει ψυχραιμια παιδια. Γενικα δεν θα εδειχνα την παραμικρη ενοχληση για να μην της δωσω την ικανοποιηση οτι κατι καταφερε. Το κακο βασικα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι την πληρωνει ο αντρας χωρις να φταιει ουσιαστικα. Η συνεχεια αυτης της περιπτωσης ειναι το τι εχεις; -τιποτα. Για τουλάχιστον 3 βδομαδες!!!!!!!!!!!
20.Ειμαι ολη την ωρα πανω του φιλακια χαδακια κλπ και μετα χασκογελαω εγω 😂😂😂 σκορπιος αλερτ στεφ 😂 Κ.
21.Το βλέμμα της αδιαφορίας ειναι ενα διαρκές αντίο. Β.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (26/07-01/08)

12 Τηλεοπτικοί γύπες που έγραψαν ιστορία