in

«It: Chapter 2»: Η πρώτη φωτογραφία του νέου καστ

Το περασμένο φθινόπωρο το «Αυτό», η κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ έριξε τον «Εξορκιστή» από το θρόνο της πιο εμπορικής ταινίας τρόμου όλων των εποχών. Το σίκουελ που θα δούμε τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν έχει να κάνει με αυτή την επιτυχία, καθώς η πρώτη ταινία είπε τη μισή ιστορία: εκείνη μιας παρέας παιδιών που το 1989 τα έβαλαν με μια σατανική οντότητα που έπαιρνε τη μορφή κλόουν και τρεφόταν από το φόβο (αλλά και τη σάρκα) των θυμάτων της.

Το «Αυτό: Κεφάλαιο 2» ξαναβρίσκει τα παιδιά αυτά μετά από σχεδόν 30 χρόνια, αντιμέτωπους και πάλι με τον κλόουν Πένιγουαϊζ. Η Warner Bros. ανέβασε στο Twitter την πρώτη φωτογραφία από το νέο, ενήλικο καστ, που συγκεντρώθηκε για να διαβάσει το σενάριο.

Από αριστερά προς τα δεξιά, έχουμε τους: Τζέσικα Τσαστέιν (υποδύεται την Μπέβερλι, που στην πρώτη ταινία έπαιζε η Σοφία Λίλις), Τζέιμς Μάκαβοϊ (Μπιλ, διαδέχεται τον Γιέντεν Λίμπερχερ), Αϊζάια Μουστάφα (Μάικ, διαδέχεται τον Τσόουζεν Τζέικομπς), Τζέι Ράιαν (Μπεν, διαδέχεται τον Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ), Τζέιμς Ράνσοουν (Έντι, διαδέχεται τον Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ), Μπιλ Χέιντερ (Ρίτσι, διαδέχεται τον Φιν Γούλφχαρντ) και Άντι Μπιν (Στάνλεϊ, διαδέχεται τον Γουάιατ Όλεφ).

Αλλά και τα παιδιά της πρώτης ταινίας θα επιστρέψουν για τα απαραίτητα φλας μπακ, όπως και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ ως Πένιγουάιζ.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι “άντρες” της Josaath

Πέντε νέες αλυσίδες fast food που ετοιμάζονται να κατακτήσουν τον κόσμο