in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (28/06-04/07)

Δράση και μυστήριο κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη, με πέντε νέες ταινίες.

Sicario 2: Η Μάχη των Εκτελεστών

Αφού ανακαλύπτει ότι τα καρτέλ ναρκωτικών περνάνε παράνομα τρομοκράτες στα σύνορα των ΗΠΑ, η ΣΙΑ στέλνει τον Ματ Γκρέιβερ και τον πρώην μυστικό μισθοφόρο Αλεχάντρο για να εξουδετερώσουν το πρόβλημα. Κατά την πορεία, ο Αλεχάντρο έρχεται αντιμέτωπος με την παλιά του νέμεσις για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του. Σκηνοθεσία: Στέφανο Σόλιμα. Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο.

Καρδιοκατακτητής

1809, Γαλλία. Ο στρατηγός Νεβίλ καλείται να πολεμήσει στο μέτωπο, αφήνοντας τη μελλοντική του σύζυγο απαρηγόρητη. Η αδελφή της αποφασίζει να γράψει γράμματα προς τον μελλοντικό σύζυγο εξ ονόματός της για να της δώσει λίγη χαρά, αλλά όλα μπερδεύονται όταν επανεμφανίζεται ο Νεβίλ. Σκηνοθεσία: Λορέν Τιράρ. Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Μελανί Λοράν.

Δέκα Ύποπτοι για Φόνο

Όταν ο Αριστείδης Λεωνίδας, ένας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος, δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεβάτι, ο ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουαρντ προσκαλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από κύριους ύποπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Σοφία, θα τον σοκάρει, μαθαίνοντας ότι η Σοφία ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την πανέμορφη Σοφία και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας. Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ Μπρενέ. Παίζουν: Γκλεν Κλόουζ, Τέρενς Σταμπ, Κριστίνα Χέντρικς.

Πρόβατα Εναντίον Λύκων

Σε ένα μαγευτικό μακρινό μέρος, υπάρχει ένα γραφικό μικρό χωριό που βρίσκεται ανάμεσα σε πράσινα λιβάδια και μεγάλους λόφους. Εκεί ζει ένα κοπάδι από ξέγνοιαστα πρόβατα όμορφα και ειρηνικά, μέχρι που η γαλήνη τους διαταράσσεται όταν ένα κοπάδι λύκων εγκαθίσταται σε κοντινή απόσταση. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κακανάς.

Ο Γίγαντας

Βόρεια Ισπανία, 1843. Όταν ο νεαρός Μάρτιν επιστρέφει σπίτι του μετά τον πόλεμο, σακατεμένος και ηττημένος, δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Ο πολυαγαπημένος του αδελφός Χοακίν έχει μεγαλώσει τόσο που μοιάζει με αληθινό γίγαντα. Για να βοηθήσουν την οικογένεια τους, οι δυο τους ξεκινούν μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια, όπου ο γιγαντιαίος Χοακίν γίνεται νούμερο σε τσίρκο, δίνει παραστάσεις σε πλατείες, θέατρα και αυλές πλουσίων σε όλη την Ευρώπη. Όμως, σύντομα αντιλαμβάνονται πως ο χώρος των θεαμάτων είναι γεμάτος προκλήσεις, ψέματα και προδοσία. Σκηνοθεσία: Άιτορ Αρέγι, Τζον Γαράνιο. Παίζουν: Ενέκο Σαγαρδόι, Γιοσέμπα Ουσαμπιάγα.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Classic Point & Click Adventure Games Quiz

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (28/6/18)