in , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (21/6/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

Γράφει η Μαρία Μαραγκοπούλου

Απαγορευμένοι και ανολοκλήρωτοι έρωτες…
Βρίσκομαι στην εθνική οδό. Μπροστά μου στο γκισέ, το προηγούμενο αυτοκίνητο καθυστερεί να ξεκινήσει. Το πιθανότερο είναι ότι ο οδηγός ρωτά κάποια πληροφορία για τον δρόμο. Η δική μου όμως φαντασία, πάει πολύ πιο μακριά…
Σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν… Αν ο οδηγός του μπροστινού αυτοκινήτου ήταν ερωτευμένος με την υπάλληλο του γκισέ διοδίων! Τι θα έκανε; Για να την δει θα έπρεπε να πηγαινοέρχεται Αθήνα – Λαμία και κάθε φορά θα είχε ελάχιστο χρόνο να μπορέσει να δει το αντικείμενο του πόθου του. Πώς να καταφέρει να την κερδίσει; Μπορεί να κάνει κάτι; Ή είναι κάτι άπιαστο;
Ο έρωτας! Η κάθε ιστορία προσωπική και μοναδική. Και αυτά τα ατελείωτα δρομολόγια, αντίστοιχα με αυτά στην Αθηνών – Λαμίας – χιλιάδες. Δρομολόγια σκέψεων, πήγαινε – έλα μηνυμάτων, σούρτα φέρτασυναισθημάτων, πάρε δώσε ψυχικών εναλλαγών. Με στιγμές που ακουμπάς στον ουρανό και άλλες πάλι που φτάνεις στην κόλαση…
Πολύ συχνά ο έρωτας ολοκληρώνεται όταν οι δυο, ενωθούν … Όταν η επιθυμία του ενός συναντήσει την επιθυμία του άλλου. Τότε είναι συνήθως το happy end! Και εκεί η αυλαία πέφτει… Στο καυτό φιλί της πολυπόθητης ένωσης (τώρα το τι γίνεται μέσα στην σχέση μετά το κλείσιμο της αυλαίας, αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα…).
Τι γίνεται όμως με όλους τους άλλους έρωτες; Τους απαγορευμένους; Τους κρυφούς ; Τους ανολοκλήρωτους;Αυτούς που δεν τολμάμε να αποκαλύψουμε; Να σκεφτούμε καν; Αυτούς που δεν διεκδικήσαμε; Ή τους άλλους που διεκδικήσαμε αλλά δεν προχώρησαν. Ή αυτούς που δεν επιτρέπονται; Πλατωνικοί; Μυστικοί;
Από ψυχολογικής πλευράς ασυνείδητα έχει πολύ ενδιαφέρον η διαδικασία του έρωτα που δεν μπορεί να εκφραστεί, ή εκείνου που δεν βρίσκει ανταπόκριση, ή του μονομερούς έρωτα… Άλλωστε ασυνείδητα όλα έχουν την σημασία τους.
Ας δώσουμε λοιπόν φωνή σε μερικούς τέτοιους έρωτες. Σε αυτούς που μπορεί να μην έχουμε ξεστομίσει καν.

Μπορεί να είναι κάτι που έχετε βιώσει ή κάτι που σκέφτεστε ότι υπάρχει…
Ποια είναι ο δικός σου απαγορευμένος/ πιθανά ανολοκλήρωτος/ μυστικός/ κρυφός/ έρωτας; Τι έγινε τελικά με αυτόν; Τι σκέφτεσαι τώρα για αυτόν; (Απαντήσεις από γυναίκες και από άνδρες μόνο για αυτή την εβδομάδα)

Να χουμε και οι δύο σχέση και να τον γνωρίζεις εν ώρα εργασίας. Τελικά μετά από ένα χρόνο και αφού είναι απωθημένο κανονιζετε να βγείτε και καταλήγετε να είστε μαζί. Π.
Η Αναστασια, πηγαιναμε φροντιστηριο μαζι και ενω εδειξε ενδιαφερον ημουν πολυ κοτα για να μιλησω, καποιες φορες σκεφτομαι τι θα γινοταν αν τελικα της μιλουσα. Γ.
Είχα έναν σαν κοριτσάκι και γω, με παρατησε και έκλαψα λίγο, τώρα σκέφτομαι τι να χει στο ψυγείο. #ανεκπληρωτοιερωτες2018. Π.
Εμένα μου άρεσε μια κοπέλα από τη δουλειά…κάθε φορά προσπαθούσα να βγω ίδια ώρα διάλειμμα η να σχολάσω μαζί της για να ξεκλέψω λίγο χρόνο μαζί της …τελικά … Γ.
Θυμαμαι ακομα εναν καθηγητη στο λυκειο , μαθηματικος, δεν εγινε ποτε τιποτα προφανως αλλα τι ψαχνεις; εμεις αποφοιτησαμε καιρο τωρα και αυτος θα γερασε 😂 😂 Κ.
Κάθε μέρα Super Market για τα μάτια της Μαρίας….αχ Μαρία …. Δ.
Εμένα μου άρεσε μια κοπελίτσα από τη δουλειά που είχε σχέση …τελικά ακόμα έχει…κι ακόμα τη γουστάρω … Ε.
Νομίζω όλοι μας έχουμε έναν ανολοκλήρωτο έρωτα..Έτσι και εγώ!Μακάρι να ήξερα τι κάνει στην ζωή του και αν είναι καλά!Δεν εχω καμία επαφή εδώ και πολλά χρόνια αλλά πάντα σε κάποιες καταστάσεις μου έρχεται στο μυαλό και αναρωτιέμαι που να βρίσκεται!!
Το τέλος μας ήταν πολυ άδικο και άσχημο..Αν μπορούσα θα επανορθωνα κάποια πράγματα!!!Πάντα θα τον νοιάζομαι και ας μην το ξέρει!(μην βάλεις το αρχικό μου αν γίνεται, δεν θα ήθελα να σχολιαστεί)
???
Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω γτ μπορει να το δει ο ανεκπληρωτος ερωτας 😉 Ι.
Κρυφο ερωτα ειχα οταν πηγαινα ακομα σχολειο..2 χρονια μεγαλυτερος τον εβλεπα και ελιωνα..το κολλημα αυτο κρατησε μεχρι και το πρωτο ετος..δεν εκανα ποτε κινηση να του δειξω οτι μου αρεσει..αλλα κοιμομουν και ξυπναγα με αυτον στον μυαλο μου..καποια στιγμη οταν γνωρισα τον πραγματικο ερωτα ξεκολησα..ελπιζω να ναι καλα οπου και να ναι…ααααχχχχ Δ.
Ο δικός μου ανολοκλήρωτος έρωτας κρατάει πολλά χρόνια, μέχρι σήμερα…. Έχουμε υπάρξει ας το πούμε ζευγάρι αρκετές φορές κι ακόμα είμαι κολλημένη και θα είμαι για πάντα!!!!! Πάντα σκέφτομαι με αγάπη και τρυφερότητα αυτό το άτομο κι έτσι θα πορευτώ απο ότι φαίνεται!!!! 😁😁😁Φ.
Και ποιος δεν ειχε εναν τετοιο ερωτα εστω και μια φορα στην ζωη του? Ετσι ετυχε και σε εμενα. Προκειται για εναν ανθρωπο που ειμαι αρκετα κοντα του και το εμπιστευομαι απολυτα! Πολλοι θα ελεγαν οτι ειναι η καλυτερη μου φιλη αλλα εγω δεν το εβλεπα ετσι. Παντα την ηθελα! Δεν της μιλησα ποτε γιατι προτιμησα εστω και σαν φιλη να την εχω στην ζωη μου! Ειναι ακομα στην ζωη μου και σκεφτομαι τα καλυτερα για αυτην, θελω να ειναι ευτυχισμενη ακομα και αν δεν ειμαι διπλα της ετσι οπως θα ηθελα. Γ.
Όταν ερωτεύεσαι, τα συναισθήματά σου είναι πολύ έντονα και σίγουρα θέλεις να εξερευνήσεις τον άλλον σε όλους τους τομείς, να «το ζήσεις» δηλαδή. Φτάνει να μπορείς. Υπήρχε κάποιος άνθρωπος που βρέθηκε στον δρόμο μου όταν εγώ δεν ήμουν διαθέσιμη και ενώ φαινόταν πως υπήρχαν συναισθήματα έντονα, δεν υπήρχαν περιθώρια να αναπτυχθεί κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. Επειδή αυτός ο άνθρωπος είχε πραγματικά πολύ όμορφα συναισθήματα για μένα, μου έδειχνε σεβασμό, με στήριζε και χαιρόταν με την χαρά μου.. αυτό που σκέφτομαι για εκείνον είναι να είναι πάντα καλά & ευτυχισμένος ότι κι αν κάνει, όπου κι αν είναι. Ε.
Οι μεγαλοι έρωτες ποτε δεν καταληγουν σε στεφανι, λεει ο λαός.Δεν ξερω τι να σου πω, απο ανοκλήρωτο έρωτα δεν εχω νιώσει. το μόνο σίγουρο είναι οτι όσο πιο έντονο είναι κάτι τόσο πιο έντονα και άδοξα τελειώνει και αυτό είναι καλο γιατι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, σου υπενθυμίζει πόσα μπορεις να αισθανθεις. Μυστικους και απαγορευμένους έρωτες δεν έχω μπλεξει ακόμα οπότε δεν έχω άποψη.Πάντως για όσους έρωτες έχουν περάσει από την ζωη μου ακομα και απο τους ενθουσιασμους πάντα τους έχω πολύ γλυκά στην καρδια μου γιατι ήταν κομμάτι της ζωης μου.Ι
Ερωτεύτηκα το βλέμμα της,το βλέπω κάθε μέρα εδώ και 6 μήνες στη δουλειά,δυστηχώς είμαι δειλός για να πω τι νιώθω…ίσως επειδή έχει σχέση … μυρίζει όμως τόσο όμορφα…αχχχ…. Α.
Είμαι παντρεμένη,δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση!Ε.
Πριν 10 χρόνια, όταν ήμουν 16, σαν κλασσική πιτσιρίκα, καψουρεύτηκα έναν φίλο της μεγάλης μου αδερφής. 7 χρόνια μεγαλύτερος. Έδωσα μάχη θυμάμαι, για να αποδείξω ότι είμαι ωριμότερη της ηλικίας μου, να κερδίσω το ενδιαφέρον του. Περάσαμε αρκετό χρόνο όλοι παρέα αλλα και μόνοι μας, μέχρι και διακοπές όλοι μαζί. Ενδιαφέρον σίγουρα έδειχνε, αλλά δε κατάλαβα ποτέ αν το ενδιαφέρον του ήταν ερωτικό ή το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αδερφού. Νιάνιαρο και εγώ, που να τα μυριστώ αυτά. Σίγουρα πάντως η διαφορά ηλικίας ήταν εμπόδιο μιας και συνεχώς με πείραζε για αυτήν. Πλέον δεν τον σκέφτομαι, αν και τα μαυροσκυλα με έκαναν να τον ξανασκεφτώ. Πριν λίγους μήνες πάντως, ο κύριος παντρεύτηκε, αφήνοντας με με το απωθημένο, χαχα!! Τα καλύτερα εύχομαι στα παιδιά!! Ν.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ted Sarandos: Ο δαιμόνιος Σαμιώτης που βρίσκεται πίσω από το Netflix

Οι “άντρες” της JoSaath