in , ,

Το Athens Pride κάνει Escaped! (pics)

Ουφ τα κατάφερα!!! 20.04 κ έφτασα  στην αφετηρία του παιχνιδιού…που είναι η ομάδα μου;! Τι;;; Ξεκίνησε ;! Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στα πλαίσια του Athens Pride, χθες Κυριακή 3/6, πραγματοποιήθηκε διαδραστικό παιχνίδι γρίφων στο κέντρο της Αθήνας.

Η έναρξη του παιχνιδιού έγινε στο σταθμό του Θησείου με τις ομάδες να παραλαμβάνουν το πρώτο στοιχείο και να ξεκινάνε «το κυνήγι του θησαυρού».  Στόχος να βρούμε και τις 4 επιταγές αλλά και να ανακαλύψουμε τη μυστική τοποθεσία συνάντησης. Το παιχνίδι διαδραματίστηκε στους γραφικούς δρόμους του Θησείου, κάτω από την Ακρόπολη και τερματίστηκε στο Κεραμεικό.

Μια περιπέτεια με δοκιμασίες,γρίφους αλλά και πολύ πολύ πικάντικό τρολάρισμα χάρισε σε όλους ένα όμορφο απόγευμα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς 187 άτομα μοιράστηκαν σε 38 ομάδες και δήλωσαν «παρούσα»! Πολλές απο τις πρωτοκλασάτες ομάδες (Τιτάνες, Σαμάρες, Cheaters, Theescape, Nerds), έδωσαν το παρόν, έπαιξαν αλλά και βοήθησαν νέα άτομα να καταλάβουν τη φιλοσοφία των Escape.

Την επιμέλεια του παιχνιδιού την είχε αναλάβει το αγαπημένο μας Escaped που για άλλη μια φορά έστησε ένα παιχνίδι υψηλόυ επιπέδου που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο!!! Νικητές του παιχνιδιού βγήκαν οι Red Pistols, οι οποίοι κέρδισαν αναμνηστικά δώρα αλλά και δωρεάν παιχνίδι στο Escaped.

Το βράδυ μας έκλεισε σε γνωστό roof garden που διασκεδάσαμε και γελάσαμε πραγματικά πολύ.

Ένα μεγάλο ευχάριστω στο Escaped που για λογαριασμό του Athens Pride μας χάρισε αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα παιδιά, που δούλεψαν εθελοντικά για αυτό το όμορφο αποτελέσμα!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.10 (June 2018)

Escape Quiz by Ebola Team