in , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα,

Ποια είναι η ιδανική πρόταση γάμου;

Η ιδανική πρόταση γάμου, αν υπήρχε, θα ήταν κάπως έτσι..μια σκηνή απο το Notebook ή οποιαδήποτε σκηνή απο την αγαπημένη μου ρομαντική κωμωδία.. Σημασία έχει να ζήσω τη στιγμή όπως την έζησε η πρωταγωνίστρια…Τώρα αν ήταν να ζήσω και τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρί που δεν είναι ρομαντική ε δεν θα με χάλαγε ιδιαίτερα..Εξάλλου ποια δεν θέλει τόση αγάπη και τόσα λεφτα;;;
Αντι για αυτό στην δική μου περίπτωση η πρόταση γάμου πήγε στον πάτο διότι βρήκα στην τσάντα του το δακτυλίδι και χάλασα όλη την έκπληξη που μου ετοίμαζε στις καλοκαιρινές μας διακοπές…!!! Ι.
Βασικά εμένα θα μαρεσε να μου πάρει 1 σκύλο που έχω και καημό και το κολάρο να έχει κάνα δαχτυλίδι. Ελπιζω στο άρθρο να μην έχει ονόματα……… Ν.

Ωραία θέα, πύργο του Αιφελ.. Άνοιξη..να μου προσφέρει ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια…σοκολατάκια σε σχήμα
καρδιάς..και να μου δώσει το δαχτυλίδι απλά λιτά απέριττα. K.

Μέσα σε αβγό kinder να μου έχει βάλει μονόπετρο μέσα στην έκπληξη! Ν.

Είσαι σε γεύμα με την καλη σου και εξέχει απο το μανίκι του πουκαμίσου σου ενα κορδόνι κόκκινο. Αυτή το βλέπει και το τραβάει.. Εκεί έχεις δέσει το δαχτυλίδι.. Θα τραβάει μέχρι να βγει όλο απο το μανίκι. Ι.

Να έχει βάλει μονόπετρο μέσα στην βασιλόπιτα (τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο) και να φροντίσει να πέσει σε εμένα το κομμάτι. Ν.

Ιδανικό θα ηταν να μη γίνει πρόταση γάμου 😁 M.

Να έχουμε επέτειο και να έχει κλείσει ταξίδι στο εξωτερικό να κάνουμε βόλτα και έξω από μια εκκλησία που θα έχουμε πάει να γονατίσει κ να μου κάνει τη πρόταση. Α.

Λοιπόν!Καλοκαιράκι, διακοπές σε νησί ίσως σε νησί που έχουμε ξανάπαει και είναι το αγαπημένο μας) το βράδυ που θα έχουμε βγει για ποτάκι σε κάποιο μπιτσόμπαρο τσαααακ να μου δώσει το δαχτυλίδι εκεί που δεν το περιμένω!Η ιδανική πρόταση βασικά ειναι η απρόσμενη, να μην το εχω υποψιαστει!!! Ε.

Η ιδανική πρόταση κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει σε κάποια ημερομηνία που είναι σημαντική για το ζευγάρι (επέτειος σχέσης/γνωριμίας/1ου φιλιού κτλ). Ιδανικη στιγμή θα ήταν κατά τα διάρκεια κάποιου ταξιδιού στο Εξωτερικό ή σε ένα νησί σε κάποιο ρομαντικό μέρος με ωραια θέα. Εννοείται οτι θα πρέπει να γίνει στα γόνατα..! Ε.

Να σε πάει στο μέρος που είχατε πάει ταξίδι για πρώτη φορά κ σας άρεσε και εκεί να σου κανει πρόταση γάμου. Ζ.

Η πιο ενδιαφέρουσα για μένα είναι και η πιο πικάντικη
Την ώρα του έρωτα. M.

Λοιπόν. Σιγουρα το ιδανικό για μενα ειναι να μην γίνει η πρόταση μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Να ειναι μια πιο ιδιαίτερη στιγμή αναμεσα τους μόνο. Για παράδειγμα στο μερος που ήταν το πρώτο τους ραντεβού, ή το πρώτο τους φιλί. Ή σε κάποιο μερος που να σημαίνει κατι για εκείνους. Ή σε καποιο ταξίδι. Να εχει εναν προλογο με γλυκολογα για να φτιαξει ατμόσφαιρα 😋 και χωρίς πολλες υπερπαραγωγες, ΑΛΛΑ να πεσει στο ενα γονατο 😍 Ν.

Με αληθινά λόγια,
Και θα προτιμούσα σ ένα αγαπημένο μας μέρος απ το να μου κάνει ολόκληρο τραπέζι κ ιστορίες κάτι πιο ρομαντικο E.

Σε ενα live μετά απο κάποια τραγούδια να παίξει ένα λίγο πιο σημαδιακό και απο πισω να εχει ενα προτζέκτορα να αρχίσουν να παίζουν φωτογραφίες μου και να με έχει τραβήξει κρυφά βιντεο και να ει’ναι σαν βίντεο κλιπ. Να γυρίσω να τον κοιτάξω και να είναι εκει με μια αλυσίδα και ενα δαχτυλίδι περασμένο γιατι εμένα μαρέσει να το φοράω στο λαιμό… Τ.
Ιδανική πρόταση γάμου:Διακοπές σε νησί με τον σύντροφο και παρεα… κανονίζει βόλτα του νησιού με καραβάκι, αφού εχει συνενοηθεί με τον καπετάνιο σταματάνε κάπου και αρχίζει ο καπετάνιος μια ιστορία οτι σε αυτο το μέρος υπάρχει κρυμμένος θησαυρός… βουτάει ο σύντροφος να βρεί τον και καλά κρυμμένο θησαυρο και επιστρέφει με ενα μονόπετρο! Δ.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (31/05-06/06)

My Vinyl Bag Vol.10 (June 2018)