in , , ,

Ο Γάιδαρος της Χρονιάς!!!

Ο πρώτος διαγωνισμός νέων ταλέντων του Athens Comedy Festival είναι γεγονός. Σαράντα performers σύντομου κωμικού υλικού θα παρουσιάσουν το έργο τους μπροστά σε ζωντανό κοινό και ένας από αυτούς θα αναδειχθεί στον “Γάιδαρο της χρονιάς”.  Στις 11 & 12 Μαΐου είναι ο πρώτος και ο δεύτερος ημιτελικός αντίστοιχα, στον οποίο συμμετέχουν συνολικα 40 διαγωνιζόμενοι. Παρουσιάζει ο Άγγελος Σπηλιόπουλος.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους κι ένα δικό μας «Μαυρόσκυλο», η Γιώτα Καλλίνη!! Η αγαπημένη μας Σεμπαστίανα έχοντας δείξει τις δυνατότητες της, στον Escape κόσμο, σαν ηθόποιος στη βιβλιοθήκη του Abbey,  έχει κερδίσει τη συμπάθεια αλλά και την αγάπη όλων όσων  την γνωρίζουν. Είναι σίγουρο ότι και αύριο θα δώσει το καλύτερο της εαυτό και γιατί όχι να μην κερδίσει τον τίτλο: «Γαϊδάρα της Χρονιάς».

Τα Μαυρόσκυλα στηρίζουν τη Γιώτα και τις εύχονται Καλη επιτυχία!!

Η Γιώτα μας διαγωνίζεται στις 12/5,18.00 στο Πετρογκαζι, το εισιτήριο κοστίζει 5.00 euro κι είναι μια καλή πρόταση για ένα όμορφο χαμογελαστό απόγευμα!!!

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εσείς σε ποιον θα κάνετε πλάκα ;;;

Dark Tourism: Η μακάβρια τουριστική τάση που εξαπλώνεται