in

Ο Σταλόνε ξαναγίνεται Ράμπο στα 72 του!

Μπορεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε να πλησιάζει τα 72 (θα τα κλείσει στις 6 Ιουλίου), αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να υποδυθεί τον Τζον Ράμπο για μία τελευταία (;) φορά. Ως Ρόκι έχει περάσει στην προπονητική και έχει αφήσει τη νέα γενιά να ανεβαίνει στα ριγνκ, αλλά στην πέμπτη ταινία «Ράμπο» θα βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Στην ταινία που θα αρχίσει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο, ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του. Όπως καταλαβαίνετε, θα ζωστεί με ό,τι όπλο βρει μπροστά του και θα περάσει τα σύνορα για να φέρει πίσω το κορίτσι.

Παλιότερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι αν γυριζόταν νέα ταινία Ράμπο, θα λεγόταν «Rambo: Last Blood», για να κλείσει ο κύκλος που άρχισε με το «Rambo: First Blood» το 1982. Ποιος ξέρει, αν έχουν σκοπό να «τελειώσουν» τον Ράμπο όπως έγινε με τον Γούλβεριν στο «Λόγκαν», μπορεί η ταινία να πετύχει. Ακόμη και να συγκινήσει. Για να δούμε…

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα διάσημα Buffalo Wings & Rings έρχονται στην Αθήνα!

Το νησί του Ινδικού που εδώ και 55.000 χρόνια δεν τολμά να επισκεφθεί κανείς