in ,

Spyscape: Ένα διαδραστικό μουσείο κατασκοπείας

Αν διψάτε για περιπέτεια και η κατασκοπεία κυλάει στο αίμα σας αλλά δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να νιώσετε λίγο σαν τον διάσημο βρετανό πράκτορα 007, τότε έχουμε καλά νέα για εσάς, αρκεί βέβαια να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξιδάκι μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος; Η… παιδική χαρά που έχει ξεκινήσει να λειρουργεί από τις αρχές του 2018 στο κέντρο του Μανχάταν και δεν είναι άλλο από το διαδραστικό μουσείο κατασκοπείας, Spyscape.

Περνώντας τις πόρτες του συγκεκριμένου μουσείου, ξεχάστε ό,τι ξέρατε για αυτά και ετοιμαστείτε να μυηθείτε στα μυστικά της κατασκοπείας από τους μετρ του είδους.

Κατά την περιήγησή σας, λοιπόν, στους χώρους του μουσείου, εκτός από τα διάφορα τεχνολογικά εκθέματα που χρησιμοποιούν οι κατάσκοποι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμαστείτε σε 7 πραγματικά τεστ σαν και αυτά που καλείται να αντιμετωπίσει ένας αληθινός πράκτορας.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα που θα περάσετε το κατώφλι του μουσείου θα σας δοθεί μάλιστα μια προσωπική κάρτα η οποία θα αποθηκεύσει τις επιδόσεις σας στις δοκιμασίες, αλλά και στα τεστ προσωπικότητας που θα περάσετε, ενώ στο τέλος θα σας αποκαλύψει ποιος από τους 10 κατασκοπικούς ρόλους σας ταιριάζει, με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώσετε.

Και επειδή ακόμα και ένας κατάσκοπος χρειάζεται μια μικρή ανάπαυλα, στο μπαρ του μουσείου μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο Μαρτίνι του διάσημου βρετανού πράκτορα, Τζέιμς Μποντ ή να κάνετε τα ψώνια σας στο κατάστημα με τα αναμνηστικά.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ομάδες μέσα από τα μάτια του GM

Mr.Dim ήρθε η ώρα σου!!!