in , , ,

Mr.Dim ήρθε η ώρα σου!!!

Ήταν 21.30 και μόλις είχαμε πάρει το δρόμο του γυρισμού…ένα ακόμα Escape είχε μόλις μπει στο πάνθεον των επιτυχιών μας και σαν γνήσια «Μαυρόσκυλα» θέλαμε να επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας με κάτι καλό… Δε πέρασε πολύς χρόνος και η ιδέα του να φάμε κάτι διαφορετικό είχε μπει για τα καλα στο μυαλό μας…πάμε Mr.Dim, όλοι γράφουν τα καλύτερα, λεει ο αδερφός μου.

Φτάνοντας λοιπόν στον Άγιο Σωστή, αντικρίσαμε ένα μικρό μαγαζάκι με λίγα τραπεζάκια,αλλά και κάποιες θέσεις στο μπαρ.Η ανοιχτή πεντακάθαρη κουζίνα πίσω από το μπαρ μας κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς όλα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σου!! Η διακόσμηση minimal αλλά με πολύ cozy ατμόσφαιρα που σε έκανε να νιώθεις πραγματικά άνετα!!! Μια γκέισα στο μεγάλο τοίχο του καταστήματος σίγουρα θα κλέψει το βλέμμα σου για αρκετή ώρα .


Στα πρώτα κιόλας λεπτά βλέπαμε τις παραγγελίες να φεύγουν η μια μετά την άλλη….
Αμέσως η κοπέλα προσφέρθηκε να μας εξυπηρετήσει, να μας εξηγήσει αλλά και να μας προτείνει…
Το Dim Sum είναι αυτά που έδωσαν το όνομα στο κύριο Ντιμ. Λαχταριστές μπουκίτσες με γέμιση από γαρίδα, καβούρι, κρέας, λαχανικά και συνήθως προσφέρονταν ως ελαφρά γεύματα μαζί με τσάι.
Δοκιμάσαμε με λαχανικά αλλά και με καβούρι και ήταν εξαιρετικά!!! Συνοδευόντουσαν με μια εξαιρετική γλυκόξινη σως που στο τέλος σου άφηνε μια υπόγευση πικάντικη.


Δόκιμασαμε επίσης bao burger αλλά και bao bun (κινεζικό μπέργκερ,αλλά και κινεζικό «βρώμικο», ναι παιδια οπως τα ακούτε!!!) τα οποία ήταν πεντανόστιμα αλλά και χορταστικά!!!


Γενικά το μενού του περιλαμβάνει διάφορες επιλογές με επιρροές από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Ινδονησία αλλά και Μαλαισία!Οι τιμές του είναι λογικές καθώς η ποιότητα του φαγητού είναι εξαιρετική!!!
Τέλος αν θα έπρεπε να περιγράψω το Mr.Dim με μια πρόταση θα ήταν η εξής:
«Το μικρό, μεγάλο κινεζικό».

Mr.Dim θα τα ξαναπούμε σύντομα!!

Mr. Dim modern Asian eatery
Κράτητος 9 Νέα Σμύρνη, Αθήνα.  2109356041

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Spyscape: Ένα διαδραστικό μουσείο κατασκοπείας

Οδηγοί για Escape Rooms στην Ελλάδα