in ,

Masterchef Spoiler: Ποιος παίχτης φαβορί φαίνεται να είναι εκτός διαγωνισμού?

Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης και Γιώργος Φασιλής. Οι τρεις παίκτες του MasterChef που δεν είχαν εντοπιστεί εκτός σπιτιού.

Φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις των Μάγκυ Ταμπακάκη, Τζώρτζη Παπανικολάου, Αργύρη Αγλαμίση, Σάββα Ληχανίδη και (εσχάτως) Δημήτρη Τσίκιλη έκαναν τον γύρο των social media, με αρκετούς χρήστες να υποστηρίζουν ότι οι παίκτες αυτοί έμειναν εκτός διαγωνισμού και ως εκ τούτου δεν θα τους δούμε στον μεγάλο τελικό.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του παίκτη που είχε προκαλέσει αντικρουόμενα σχόλια στα social media με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενά του. Πλέον, κυκλοφορεί ελεύθερος στον… έξω κόσμο.


Αυτήν τη στιγμή, με βάση τα επεισόδια που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, παραμένουν στο σπίτι 8 παίκτες και όσο πληθαίνουν οι φωτογραφίες τους στον… έξω κόσμο, τόσο μεγαλώνουν τα ερωτήματα για το αν τελικά τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα αστέρια Michelin 2018!

Χάος, σαμουράι και Nirvana στο νέο τρέιλερ του «Westworld»