in ,

Νόμιζε ότι είχε αγοράσει εισιτήρια για τους Red Hot Chili Peppers, αλλά…

O Ντάνκαν Ρομπ από το Τσέστερφιλντ της Αγγλίας νόμιζε ότι είχε κάνει στην κοπέλα του το καλύτερο δώρο. Είχε αγοράσει από πολύ νωρίς εισιτήρια για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στις 10 Φεβρουαρίου σε μάλιστα σε πολύ καλή τιμή (30 λίρες) για τέτοιο συγκρότημα.

Τα εισιτήρια έφτασαν με το ταχυδρομείο από το Ticketmaster, έκλεισαν τα αεροπορικά τους, και λίγες ημέρες πριν τη συναυλία η κοπέλα έψαξε στο Ίντερνετ για να βρει το συγκρότημα που θα έκανε support. Όμως δεν αναφερόταν πουθενά συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο Μπέλφαστ.
Τότε κοίταξαν καλύτερα τα εισιτήρια και ανακάλυψαν αυτό:

Αντί για τους Red Hot Chili Peppers θα έβλεπαν τους Red Hot Chili Pipers, «την πιο διάσημη μπάντα με πίπιζες στον πλανήτη» σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

Πάντως το ζευγάρι πήγε και πρέπει να πέρασε και καλά, γιατί οι Red Hot Chili Pipers τα σπάνε στη σκηνή. Δείτε τους παρακάτω να παίζουν «Smoke on the Water» και «Thunderstruck»

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποιος ήταν ο Αγιος Βαλεντίνος;

Οι ταινίες της εβδομάδας (15/02-21/02)