in ,

«Unsane», ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που γυρίστηκε με… iPhone!

Δεν είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία από επαγγελματία σκηνοθέτη που γυρίζεται με iPhone, καθώς προηγήθηκε ο Σον Μπέικερ (του φετινού «The Florida Project») το 2015 με το «Tangerine». Είναι όμως η πρώτη φορά που γίνεται από τόσο μεγάλο όνομα – ο Στίβεν Σόντερμπεργκ της «Συμμορίας των 11» και του «Traffic» – και μάλιστα όχι για λόγους προϋπολογισμού, αλλά από… άποψη.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης γύρισε τη νέα του ταινία «Unsane» αποκλειστικά με τη συσκευή της Apple, και στην παρουσίασή της στο Φεστιβάλ του Σάντνανς είπε στο κοινό ότι «αυτό είναι το μέλλον. Όποιος δει αυτή την ταινία χωρίς να έχει ακούσει κάτι σχετικό προηγουμένως, δεν θα καταλάβει ότι γυρίστηκε με τηλέφωνο».

Πρόκειται για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με την ανερχόμενη Κλερ Φόι (πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix «The Crown») να υποδύεται μια κοπέλα που καταγγέλλει έναν ύποπτο τύπο που την ακολουθεί παντού, για να βρεθεί έγκλειστη σε ψυχιατρείο και να αρχίσει να αμφιβάλλει για το τι είναι αληθινό και τι δημιούργημα της φαντασίας της.

Το «Unsane» θα προβληθεί τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ Βερολίνου και θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23 Μαρτίου.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υποψιάζεσαι οτι τρως κέρατο? 4 Εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν!

Πώς τιμωρούσαν τις κουτσομπόλες στο Μεσαίωνα;