in ,

Do you want to play a game? Επίσημο Saw Escape Room !

Οι λάτρεις της σειράς ταινιών “Saw” και των Escape, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποδράσουν από το επίσημο δωμάτιο του Franchise που φέρει την “υπογραφή” της εταιρίας παραγωγής Liongate. Το μόνο που μένει είναι ενα ταξιδάκι μέχρι το.. Las Vegas.

Το δωμάτιο έκανε εγκαίνια στις 26 Ιανουαρίου 2018, και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Jigsaw (Tobin Bell).

Αποτελείται απο 8 χώρους, βασισμένους φυσικά σε σκήνες της ταινίας, ενώ το τελευταίο δωμάτιο είναι το χαρακτηριστικό μπάνιο.

Δεν υπάρχει πουθενά κάποια επιγραφή που να δηλώνει πως πρόκειται για δωμάτιο απόδρασης, οι επίδοξοι δραπέτες μπαίνουν σε ενα χασάπικο, οπου μέσω βίντεο ο “Jigsaw” τους ενημερώνει πως.. Θέλει να παίξει ένα παιχνίδι.

Μπορούν να παίξουν ομάδες αποτελούμενες απο 12 άτομα, και αν η ομάδα σας είναι μικρότερη, τότε θα παίξετε μάζι με κάποια άλλη όμαδα ή ομάδες.

Η εμπειρία διαρκεί 90′ και στοιχίζει 49.99 δολλάρια το άτομο. Αν θέλετε όλο το δωμάτιο για πάρτη σας (4-12 άτομα) τότε η τιμή ανεβαίνει στα 69.99 δολλάρια, ενώ αν θέλετε και αναμνηστική φωτογραφία, μπλουζάκι και καπέλο της εταιρείας η τιμή φτάνει τα 89.99 δολλάρια το άτομο.

Εικόνες : Krystal Ramirez | Saw Official 

sawescaperoom.com

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dr Martens: Πως δημιουργήθηκαν τα πιο διάσημα μποτάκια του κόσμου!

Alexandre Desplat: «Πάντα έλεγα πως είμαι μισός Έλληνας και ο μισός Έλληνας είναι Έλληνας»