in , ,

Escape Hero #1

31/12/2017

‘Ωρα 18.54, γκρουπ Drapetes

Ο Βερόνε, περνάει για μια ψήφο τον Νίκο Πολυζωγόπουλο… Κάπου έκει ξεκινάει ένα θρίλερ μέχρι της 19.00 που ήταν και η λήξη της ψηφοφορίας και βρίσκει νικητή τον Νίκο! Δε θα μπορούσε μια τέτοια νίκη  να μην είχε το ανάλογο έπαθλο, έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε το παρακάτω βίντεο-συνέντευξη…

Ελπίζω να την απολαύσετε και να γελάσετε όσο κι εμείς! Είναι η πρώτη μας προσπάθεια για ένα τέτοιο εγχείρημα, για αυτό θα θέλαμε την επιείκεια σας! Καθίσαμε λοιπόν στον αναπαυτικό  καναπέ του Mindtrap (τελικά όντως η κάμερα παχαίνει…όπως και να χει από Δευτέρα δίαιτα), πήραμε τα καφεδάκια μας (πολύ Τρακ παιδιά!) και ξεκινήσαμε να συζητάμε…ελπίζω να το διασκέδασετε!

 

 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Drapetes και συγκεκριμένα  στον Γιώργο Κωστάκη που στηρίζουν  κάθε κίνηση μας αναφορικά με τα Escape Rooms,ευχαριστούμε το Mindtrap Πειραιά για τη φιλοξενία(έγινε γαματο μετά την ανακαίνιση!) και φυσικά τον Νίκο Πολυζωγόπουλο, που αν και τον ζορίσαμε,απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερώτησεις.

Μέχρι το επόμενο βιντεάκι, καλές απόδρασεις σε όλους!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (18/01-24/01)

10 κινηματογραφικές γροθιές που πραγματικά πόνεσαν!