in

10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2018!

Οι δέκα ταινίες που ακολουθούν είναι εκείνες που περιμένουμε περισσότερο απ’ όλες να δούμε τη νέα χρονιά. Δεν τις έχουν επιλέξει κριτικοί κινηματογράφου, αλλά εσείς, εμείς και οι υπόλοιποι 250 εκατομμύρια μηνιαίοι μοναδικοί επισκέπτες του Internet Movie Database. Η ιστοσελίδα ιεράρχησε τις ταινίες με βάση τις προβολές των σελίδων τους και στον τελικό κατάλογο δεν θα βρείτε ούτε την επόμενη ταινία του Αλεξάντερ Πέιν ούτε το animation του Γουές Άντερσον. Μπορεί οι κριτικοί να ανυπομονούν να τις δουν, αλλά ελάχιστος κόσμος αναζήτησε πληροφορίες γι’ αυτές στο διαδίκτυο. Τι θα βρείτε; Θέαμα, θέαμα, και ακόμη περισσότερο θέαμα!
>

«Solo: A Star Wars Story», 25 Μαΐου 2018

Δεν ξέρουμε τίποτα για την υπόθεση, παρά μόνο ότι ο Άλντεν Έρενραϊχ υποδύεται έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες του «Star Wars», τον Χαν Σόλο, πριν εκείνος γίνει… Χάρισον Φορντ. Μία ακόμη ταινία εκτός σειράς, όπως ήταν και το «Rogue One», προορισμένη να καλύψει το κενό ανάμεσα στους «Τελευταίους Jedi» και το, άτιτλο προς το παρόν, Επεισόδιο IX.

«Mission: Impossible 6», 27 Ιουλίου 2018

Μία ακόμη επικίνδυνη αποστολή για τον πράκτορα Ίθαν Χαντ που υποδύεται ο Τομ Κρουζ, που φαίνεται να συνεχίζει τη δράση από εκεί ακριβώς που την άφησε η προηγούμενη, «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος». Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ ΜακΚουάρι επιστρέφει, το ίδιο και το υπόλοιπο καστ, με νέα προσθήκη τον «Σούπερμαν» Χένρι Κάβιλ σε ρόλο «κακού».

«Η Συμμορία των 8», 8 Ιουνίου 2018

Η θηλυκή εκδοχή των γνωστών ταινιών με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και την παρέα τους, με ένα εξίσου εντυπωσιακό γυναικείο καστ: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ριάνα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ επιχειρούν τη ληστεία του αιώνα στο γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

«The Predator», 3 Αυγούστου 2018

Θέλει τόσος κόσμος να δει έναν ακόμη «Κυνηγό» μετά από τόσες ταινίες που δεν έφτασαν ούτε στο ελάχιστο την πρωτότυπη με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ; Φαίνεται πως η απάντηση είναι καταφατική, και ο βασικός λόγος πρέπει να είναι το όνομα του Σέιν Μπλακ. Πρόκειται για τον σεναριογράφο κλασικών ταινιών δράσης όπως «Φονικό όπλο», «Ο τελευταίος πρόσκοπος», «Ο τελευταίος μεγάλος ήρωας», που εδώ γράφει και σκηνοθετεί. Α, έπαιζε και την πρώτη ταινία, και ήταν ο πρώτος που σκοτώθηκε από τον εξωγήινο. Στο καστ του νέου «Κυνηγού» συναντάμε τους Ολίβια Μαν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Τόμας Τζέιν, Ιβόν Στραχόφσκι, Άλφι Άλεν (ο Θίον του «Game of Thrones»).

«Pacific Rim: Εξέγερση», 23 Μαρτίου 2018

Η πρώτη ταινία εντυπωσίασε το 2013, με τεράστια ρομπότ να αντιμετωπίζουν τέρατα που αναδύονται από τους ωκεανούς. Για το σίκουελ δεν επιστρέφουν οι Ίντρις Έλμπα και Τσάρλι Χάναμ, αλλά τους αναπληρώνουν οι Τζον Μπογιέγκα (ο Φιν των νέων «Star Wars») και ο Σκοτ Ίστγουντ, γιος του Κλιντ. Το θέαμα προβλέπεται πλούσιο, όπως επιβεβαιώνει και το τρέιλερ.

«Tomb Raider: Lara Croft», 16 Μαρτίου 2018

Οι καιροί άλλαξαν, τα παιχνίδια «Tomb Raider» άλλαξαν, καιρός να αλλάξουν και οι ταινίες. Η Αλίσια Βικάντερ είναι μια πολύ πιο «προσγειωμένη» Λάρα Κροφτ από την Αντζελίνα Τζολί, σε μια ταινία που μοιάζει βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι του 2013 που έκανε reboot στη σειρά. Χάνουμε τα καυτά σορτσάκια, κερδίζουμε (;) μια ταινία από videogame που επιτέλους θα βλέπεται.

«Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε», 22 Ιουνίου 2018

Κανείς δεν περίμενε ότι το «Jurassic World» του 2015 θα έφτανε να είναι η τέταρτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, πίσω από το «Άβαταρ», τον «Τιτανικό» και το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει». Το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε το σίκουελ, με τους Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ να επιστρέφουν και νέες προσθήκες τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ (που είχε παίξει στις δύο πρώτες ταινίες) και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται (γιατί δεν έφταναν οι δεινόσαυροι).

«Deadpool 2», 1 Ιουνίου 2018

Η πρώτη ταινία ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 2016, και το σίκουελ υπόσχεται το ίδιο πολιτικώς μη ορθό χιούμορ, μαζί με καταιγιστική δράση. Για την υπόθεση δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα, καθώς οι δημιουργοί της ταινίας έχουν επιλέξει να μας τρολάρουν με τρέιλερ όπως το παρακάτω. Πάντως στο πλευρό του Ράιαν Ρέινολντς θα δούμε τον Τζος Μπρόλιν ως Cable, ήρωα γνωστό από τη σειρά κόμικς X-Men.

«Black Panther», 16 Φεβρουαρίου 2018

Η πρώτη μεγάλη άφιξη του 2018 είναι η ταινία για τον ήρωα που γνωρίσαμε για λίγο στην ταινία «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος». Εδώ ακολουθούμε τον Βασιλιά Τ’ Τσάλα καθώς επιστρέφει στη χώρα του, την Γουακάντα και, κρίνοντας από το τρέιλερ, η ταινία θα διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

 

«Εκδικητές: o Πόλεμος της Αιωνιότητας», 4 Μαΐου 2018

Όοοολες οι ταινίες της Marvel τα τελευταία 10 χρόνια οδηγούσαν σε αυτήν εδώ. Είναι η πρώτη από τις δύο ταινίες (η επόμενη αναμένεται το 2019) που θα ολοκληρώσουν τη σειρά με τους ήρωες όπως τους γνωρίζαμε και να είστε σίγουροι ότι κάποιοι από αυτούς δεν θα επιζήσουν. Οι Εκδικητές ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Φρουρούς του Γαλαξία για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο «κακό» όλων, τον Thanos. Το τρέιλερ είναι απλά… wow!

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.5 (January 2018)

Πόσα δε ξέρουμε για τα όνειρά μας τελικά ;