in ,

MERRY ESCAPE-MAS

Χριστούγεννα φίλε μου escaper. Ο Άγιος Βασίλης κάνει Ho Ho Ho, τα παιδάκια λένε τα κάλαντα, τα Χριστούγεννα της Βανδή παίζουν σε κάθε στενό του δρόμου και σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό, τρως 10 μελομακάρονα το δευτερόλεπτο. Έτσι και εγώ είπα να κάνω την διαφορά και να σου προτείνω κάποια escape rooms που είναι χαρούμενα και ανάλαφρα. Προτού όμως ξεκινήσω ας πω κάτι δακρύβρεχτο. Εύχομαι για αυτά, αλλά και για επόμενα χριστούγεννα αγάπη υγεία και ευτυχία. Προσπαθήστε να χαρείτε όσο μπορείτε αυτές τις γιορτινές μέρες με ανθρώπους που αγαπάτε. Ωραία, τέλος το κλάμα πάμε τώρα να αποδράσουμε.

 

1.Joker’s Crypt

  • Εταιρία: Escaped
  • Περιοχή: Αιγάλεω
  • ∆υσκολία: 7/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 3
  • Προτείνεται για: Όλες τις ομάδες
  • ∆ιαρκεια: 60 Λεπτά

Γιατί είσαι τόσο σοβαρός φίλε μου; Μάλλον, γιατί πρέπει να σώσεις το αιγάλεω και τον κόσμο από χημικά αέρια γέλιου, που θα εξαπολύσει ο τζόκαα! Είπαμε, μόνο φυσικά προϊόντα θα χρησιμοποιούμε, γιατί είμαστε escapers με οικολογική συνείδηση. Λοιπόν, το δωμάτιο μοιάζει πάρα πολύ με λημέρι του τζόκερ. Διακόσμηση χαρούμενη, φωτεινή και χρωματιστή. Οι γρίφοι του είναι σε ένα σχετικά εύκολο επίπεδο, και απαιτούν συνδυαστική σκέψη, παρατηρητικότητα και φοβερή αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό. Ο ηθοποιός απλά δίνει ρέστα! Προσπάθησε να παίξεις μαζί του όσο μπορείς, γιατί θα γελάσεις με την καρδιά σου. Πάρε λοιπόν άλλα δύο φιλαράκια με οικολογική συνείδηση και πήγαινε να σώσεις τον κόσμο και να συνεφέρεις τον τζοκααα!!!

Θετικά:
Ηθοποιός, ροή, ιστορία, γρίφοι, διακόσμηση
Αρνητικά:
Nope

Βαθµολογία (προσωπική):10 / 10

2.Down The Rabbit Hole

  • Εταιρία: Brainfall Hotel
  • Περιοχή: Μέγαρο Μουσικής
  • ∆υσκολία: 8,5/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με 5+ δωμάτια στο ενεργητικό τους
  • ∆ιαρκεια: 90 Λεπτά

Πριν κάποιο καιρό πήγες στο ξενοδοχείο που «βρέχει» μυαλά για να παίξεις το σουρεαλιστικό looking glass. Πάνω που πας να φύγεις πιάνει τρομερό χαλάζι και αποφασίζεις να μείνεις άλλη μια μέρα. Αυτή τη φορά όμως θα πας σε άλλο δωμάτιο. Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει μια κουνελότρυπα η οποία σε οδηγεί σε έναν κόσμο φανταστικό. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι πολύ στενή και ακόμα και αν έφαγες 5 κιλά γουρουνόπουλο θα μπορείς να την διαβείς. Η ιστορία συνεχίζεται και κάποια πράγματα που σου ήταν θολά από το looking glass θα αρχίζουν να ξεδιαλύνουν. Σε αυτόν τον κόσμο, σκοπός σου είναι να βρεις τις χαμένες σου αναμνήσεις (μερικές ίσως και να μην θες να τις ξαναβρεις..δεν ξέρω) και να βρεις τους χαμένους φίλους σου, να ενωθείτε και με την δύναμη του υποσυνείδητου να βγείτε από την κουνελότρυπα. Η διακόσμηση φοβερή (πρωτοτυπώ πάλι..τς τς) και οι γρίφοι κινούνται σε μέτριας δυσκολίας επίπεδα και απαιτούν καλή συνεργασία της ομάδας και καλή παρατηρητικότητα. Πάρε άλλα τρία φιλαράκια, και πηγαίνετε να περάσετε μια αξέχαστη νύχτα στο ξενοδοχείο!!!

Θετικά:
Ηθοποιός, ροή, ιστορία, γρίφοι, διακόσμηση
Αρνητικά:
Τίποτα

Βαθµολογία (προσωπική):10 / 10

3.SIXXXTY NINE

  • Εταιρία: Illusion Escape
  • Περιοχή: Αμπελόκηποι
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με 8+ δωμάτια στο ενεργητικό τους
  • ∆ιαρκεια: 60 Λεπτά

Από τον τίτλο και μόνο κατάλαβες ότι θα σου προτείνω kinky δωμάτιο. ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ. Λοιπόν, αν πάντα ονειρευόσουν να το παίξεις sexy santa ή να το παίξεις γενικά το δωμάτιο είναι ότι πρέπει. Θα συναντήσεις, μπόλικα kinky stuff, strap-on, dildo, θα μυρίσεις εσώρουχα, θα χορέψεις Joe Cocker. Τιιιι; Δεν σου φτάνουν;; Τότε πήγαινε και απλά παίξε σαν να μην υπάρχει αύριο..πάρε και καμία δύο κοπέλες μαζί, ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενεσθαι. Η διακόσμηση είναι οκ, μοιάζει με δωμάτιο ημιδιαμονής και οι γρίφοι του είναι συνδυαστικοί, σχετικοί με το θέμα και παρατήρησης. Μέτριας δυσκολίας και εδώ, όμως και πάλι δεν σε νοιάζει, γιατί η διασκέδαση πάνω από όλα. 3-4 φιλαράκια να πάτε, ακομπλεξάριστα και θα περάσετε πολύ κίνκυ!! Ααα και ένα hint (δώρο χριστουγνέννων από εμένα): Φροντίστε να είστε κακά παιδιά, γιατί στο τέλος σας περιμένει μια ωραία έκπληξη.

Θετικά:
Διασκέδαση, kinky stuff, γρίφοι, έκπληξη
Αρνητικά:
Θα ήθελα ηθοποιό

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

QUIZ: Ποσο καλά γνωρίζουμε τους υπερήρωες?

Πώς θα φτιάξεις τη διάθεση του κάθε ζωδίου;