in

Μεγάλη κίνηση από Μεγάλους DRAPETES

Κίνηση ανθρωπιάς από ομάδα Escaper του Facebook! Το γκρουπ DRAPETES, με θέμα τα escape rooms, με κινητοποίηση των διαχειριστών και των μελών του κατάφερε να συγκεντρώσει και να αποστείλει πράγματα για βοήθεια στους πλημμύροπαθεις της Μανδρας. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που απέδειξαν ότι πάνω από όλα την ανθρωπιά τους.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του γκρουπ..

Μεγάλη κίνηση από Μεγάλους DRAPETES

Εκ μέρους της ομάδας συλλογής προμηθειών για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης. Τελικά, για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι οι παίκτες και ιδιοκτήτες είναι άνθρωποι με συνείδηση και αίσθημα αλληλοϋποστήριξης, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας και ειναι κάτι το οποίο εκτιμούμε αφάνταστα. Με την βοηθεία σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περίπου 400kg σε προμήθειες διαφόρων ειδών: ρούχα, τρόφιμα ακόμα και φάρμακα, τα οποία θα καλύψουν ένα μέρος των αναγκών αυτών των ανθρώπων. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που συμβάλλατε στην πραγματοποίηση αυτής της ανθρωπιστικής κίνησης και ιδιαίτερα τις κάτωθι εταιρίες (escape rooms), οι οποίες προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να υποστηρίξουν το έργο μας, όντας κέντρα διαλογής επί δύο εβδομάδες.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δέκα προορισμοί Χριστουγέννων για όσους ζουν ακόμα στον Αύγουστο

Τεκίλα: όσα δεν ξέρατε για το αγαπημένο σας ποτό!