in

Ο σκοτεινός κόσμος του «True Detective» επιστρέφει για τρίτη σεζόν

Μετά από ένα νοσηρό, υπερεπιτυχημένο πρώτο κεφάλαιο και έναν αδιάφορο δεύτερο κύκλο, το «True Detective» βάζει μπρος για να αποδείξει πως αξίζει ο ντόρος.

Ένα αποκρυφιστικό, σκοτεινό και δαιδαλώδες παραμύθι δια χειρός Κάρι Φουκουνάγκα έκανε τα τηλεοπτικά πηγαδάκια να αναφέρονται μανιωδώς στον πρώτο κύκλο του «True Detective» (2014) που μαζί με τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον πολέμησαν το διεφθαρμένο έγκλημα για χάρη της…καλής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια διαφορετικά ονόματα ηθοποιών, εναλλακτικές προστάσεις σκηνοθετών και νέα αφηγηματικά μονοπάτια με μπροστάρηδες τους Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και Τέιλορ Κιτς, παρέδωσαν μία αδιάφορη συνέχεια που πρόδωσε σχετικά την εμπιστοσύνη των θεατών και έκτοτε οι φήμες για τρίτο κύκλο του «True Detective» έμειναν μετέωρες.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που το Entertainment Weekly ανέφερε πως ο δημιουργός και συγγραφέας της σειράς Νικ Πιτσολάτο έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή της τρίτης σεζόν με τη σημαντική προσθήκη του Ντέιβιντ Μιλτς, δημιουργού του «NYPD Blue» και «Deadwood» στο πλάι του, δυο σεναριογράφοι που έχουν διαπρέψει στην αφήγηση ιστοριών μυστηρίου, αγωνίας και αρρενωπής αδυναμίας. Τη σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων θα υπογράφει ο Τζέρεμι Σόλνιερ (θυμάστε το «Green Room» στις Νύχτες Πρεμιέρας;).

Τα νέα πρόσωπα του καστ θα είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Β’ Αντρικού ρόλου Μαχέρσαλα Άλι («Moonlight») στο ρόλο του ντετέκτιβ Γουέιν Χέιζ και της Κάρμεν Εγιόγκο («Selma», «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»). Η υπόθεση θα αφορά τα μακάβρια εγκλήματα στην καρδιά του Όζαρκς στο Μιζούρι, και ένα μυστήριο που πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες και εκτυλίσσεται σε τρεις ξεχωριστές χρονικές περιόδους. Να θυμίσουμε πως «Ozark» λεγόταν και η επιτυχημένη σειρά του Netflix με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Λόρα Λίνεϊ που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017 και αφορούσε στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τις δοσοληψίες με το μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών.

Με την πρώτη σεζόν «True Detective» να παραμένει ένα αριστουργηματικό μείγμα τρόμου και αστυνομικού θρίλερ, μακάρι ο τρίτος κύκλος να αποκαλύψει τα ίχνη άλλης μιας εξαιρετικής, διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης στα όρια της μικρής οθόνης.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τσαρλς Μάνσον: Γιατί κάποιοι πίστευαν πως ήταν πραγματικά ο διάβολος;

Νίκος Καζαντζάκης: Ένας μεγάλος Έλληνας.