in , ,

Drapetes Secret Meeting

111017

00.30

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!

Η πρώτη συνάντηση των “δραπετών” μόλις τελείωσε !!! Πωωω τι νύχτα κι αυτή!!!Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το μεγαλύτερο και πιο ενεργό γκρουπ για escapers, οι “Drapetes”, πραγματοποίησε το πρώτο του meeting. Παρόντες όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίχτες, ιδιοκτήτες e.r. αλλά και gm.

Διοργανωτής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον διαχειριστή της σελίδας και ιδιοκτήτη του Escaped, Γιώργο Κωστάκη. Μαζί του μια σειρά από “Drapetes”, που όλοι μαζί  δημιούργησαν ένα παιχνίδι για τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Το παιχνίδι διαδραματίστηκε στο Αιγάλεω, και η κάθε ομάδα καλούνταν να λύσει μια σειρά από γρίφους για να καταφέρει να βρει τη μυστική τοποθεσια συναντήσης.

Το πρώτο στοιχείο, η κάθε ομάδα,το έπαιρνε από το Escaped, και ήταν ένας κλειστός φάκελος που περιείχε ένα βιβλιαράκι με χρήσιμες πληροφορίες, χώρο για σημειώσεις αλλά και κάποια ειδικά βραχιολάκια για κάθε μέλος της ομάδας.

 

Ακριβώς 20.00 ξεκίνησε το παιχνίδι. Τα κινητά πήραν φωτιά και οι δρόμοι γέμισαν από κόσμο. Κάθε γρίφος είχε τη δίκη του λογική, ηταν όσο δύσκολος έπρεπε για μπορέσουν όλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να μη βαρεθεί κανείς. Στη πολύ καλή ροή του παιχνιδιού βοήθησαν και τα παιδιά που εκτός από τους γρίφους έδωσαν κι ένα κομμάτι του εαυτού τους, αφού είχαν και το ρόλο του ηθοποιού-gm.

 

 

 

Το παιχνίδι τελείωσε γύρω στις 22.00 και όλοι οι Drapetes μαζί διασκέδασαν στο σημείο συνάντησης που τους είχε αποκαλυφθεί από τους γρίφους. Για την ιστορία πρώτη τερμάτισε η ομάδα  “τα ροζ γουρούνια του τσε”, μέσα από πάνω από 75 ομάδες και 350 escapers. Τα Μαυρόσκυλα, που κατάφεραν να τερματίσουν κι αυτά ανάμεσα στις 10 πρώτες ομάδες, από τώρα κάνουν ανοιχτή πρόσκληση στον αρχηγό της ομάδας αν κι εφόσον το επιθυμεί, να είναι ο escaper του μήνα, τον επόμενο μήνα .

Τελος, σαν escaper, θα ήθελα με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω όλους τους escaper του γκρουπ,για το υπέροχο βράδυ και την υπέροχη συνάντηση, αλλά και για όλο το support που κάνουν στο site μας. Ενα μεγάλο Μπράβο στους: Effie Chionidi, Savvas Makridis, Vagos Barlas, Γιάννης Ιωακειμιδης, Mina Gioni, Kostas Paparousakis( ναι ο δικός μας) και φυσικά στον George Kostakis, για όλη τη διοργάνωση και την εκτέλεση του πρώτου Secret Meeting.

 

 

Quiz μόνο για escapers!

[interaction id=”59de402895c88e00017829d0″]

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

All time classic!

Οι ταινίες της εβδομάδας 012-18/10