in ,

Bali

Τρίτη 26/09 ώρα 16.27

Γυρισά από τη δουλειά με πολύ ένταση,πέταξα τα πράγματα μου στο καναπέ και κάθισα να φάω βιαστικά. Τελειωνωντας το φαγητό δεν είχα όρεξη να κάτσω σπίτι, έκανα 2-3 τηλέφωνα αλλά κανείς δε μπορούσε να πάμε για ένα καφέ… Δε πειράζει, φόρεσα τα ακουστικά μου και λεω θα πάρω έναν καφέ στο χέρι και θα περπατήσω.

Ξεκιναω λοιπόν με κατεύθυνση προς τη πλατεία Βούλας. Κατεβαίνοντας την Αγ.Ιωαννου, το βλέμμα μου έπεσε σε μια μαύρη σημαία τύπου surf, έγραφε Bali!!! Πλησίασα λοιπόν να δω τι είναι…όσο προχωρούσα τόσο πιο έντονα η μυρωδιά του καφέ μου έσπαγε τη μύτη. Χωρις καν να το καταλάβω είχα μπει ήδη  μέσα κ είχα παραγγείλει καφέ.

Το προσώπικο χαμόγελαστο και πρόθυμο με εξυπηρέτησε άψογα!! Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί τα παιδιά που δουλεύουν εκεί είναι και οι ιδιοκτήτες και φαίνεται το μεράκι και η αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Αποφάσισα να πιω το καφέ μου εκεί και να χαζέψω κανα περιοδικό. Συνήθως δε κάθομαι μονος για καφέ αλλά το κλίμα ήταν τόσο φιλικό που δεν άργησα να νιώθω ολο και πιο άνετα. Δεν δυσκολευτηκα να πιάσω κουβέντα με τα παιδιά,Στέφανο και Ηλία που μετά από λίγη ώρα τα λέγαμε λες και τους ήξερα χρόνια (μήπως τελικά τους ήξερα;).

Ο καφές τους εξαιρετικός,αυτό εξηγεί κιόλας τις συνεχόμενες παραγγελίες που έρχοντουσαν ασταμάτητα!! Το delivery όση ώρα ήμουν εκεί είχε πάρει φωτιά!!! Είδα εκτός από τους καφέδες και τους φυσικούς χυμούς και κάποια σνακ οπως κλαμπ σάντουιτς, μπακέτες αλλα και μπάρες superfoods. Super!!!!

Το Bali, είναι ένα elegant espresso bar, με μίνιμαλ μοντέρνα διακόσμηση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το καφέ του. Θα το πρότεινα για ένα γρήγορο καφεδάκι μετά τη δουλειά η για μια ήρεμη συνάντηση. Επισης ιδανική επιλογή για τον πρώτο καφέ της ημέρας,μιας και το delivery ξεκινάει από νωρίς το πρωί η για απογευματινό καφεδάκι αφού είναι μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Bali βρίσκεται Αγ.Ιωαννου 26 στη Βούλα, το τηλ. του ειναι 2108952360 και μπορεί να εξυπηρετήσει τις περιοχές Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα.


[aesop_parallax img=”http://res.cloudinary.com/dyx8dcv9x/image/upload/v1506499662/random/bal7.jpg” parallaxbg=”on” parallaxspeed=”4″ captionposition=”bottom-left” lightbox=”off” floater=”on” floaterposition=”left” floaterdirection=”none” overlay_revealfx=”off”]

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ…ΚΙ ΑΛΛΟΟΟ!!!

Nomads: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες του ριάλιτι! Η επίσημη φωτογράφιση και τα στοιχεία τους