in ,

Μια απίστευτη Makeup Artist!

 Η 31χρονη Mimi Choi απο το Βανκούβερ είναι μια τρομερά ταλαντούχα Makeup Artist, η οποία δημιουργεί  φωτορεαλιστικές οφθαλμαπάτες στο πρόσωπο της και όχι μονο.

Πριν ανακαλύψει το ταλέντο της, η 31χρονη Καναδή, ήταν παιδαγωγός και εργαζόταν για τρία χρόνια σε παιδικό σταθμο.
“Ένιωθα πως καταπιέζω τη δημιουργικότητα μου, μου άρεσε να δουλέυω με μικρά παιδιά, αλλά δεν ήμουν ευτιχισμένη.” Λέει η ίδια. “Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. ” Έτσι γυρίζοντας σπίτι απο τη δουλειά άρχισε να πειραματίζεται με το μέικ απ.
“Πάντα είχα τάση στα καλλιτεχνικά, και κάποτε έτυχε να μακιγιάρω μια νύφη και το αποτέλεσμα άρεσε πραγματικά , Δεν είχα προσπαθήσει βέβαια να κάνω κάτι τόσο ιδιαίτερο όπως αυτό που κάνω τώρα.” Συνεχίζει η ταλαντούχα 31χρονη, η οποία παράλληλα με τη δουλειά της άρχισε να κάνει μαθήματα μακιγιάζ σε μια τοπική σχολή. Αυτό τη βοήθησε να συνδιάσει το ταλέντο της με την τεχνική κατάρτιση και να λατρέψει ακόμα περισσότερο την τέχνη της.  Η κατάσταση άρχισε να ξεφέυγει όταν στο Halloween έψαχνε να βρεί κάτι διαφορέτικο, και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει με μέικ απ στο πρόσωπο της την οφθαλμαπάτη ότι έχει σκιστεί στα δύο. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ρεαλιστικό που η Mimi έγινε viral.
Η καλλιτέχνιδα δημιουργεί εντύπωσιακα τρισδιάστατα σχέδια στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος, τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό που κοιτώντας το νιώθει κανείς άβολα καθώς σε πολλά “έργα” της δίνει την εντύπωση ότι κομμάτια δέρματος ξεκολλάνε η έχουν τρύπες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram και θα καταλαβέτε!

 

Ο λογιαριασμός της Mimi στο Instagram : @mimles
Πηγή: mymodernmet.com

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 μαθήματα ζωής από τον Ζάχο Δόγκανο για τον πραγματικό άνδρα !

10 λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι το βρίσιμο ηρεμεί την ψυχή!

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.