escjan20
Όνομα

Γιάννης

Επίθετο

Παπαβασιλείου

Όνομα ομάδας

Pandaβγαίνουν

Σε πόσα δωμάτια έχεις παίξει

Έχω σταματήσει να τα μετράω περίπου 1.5 χρόνο τώρα. Κάπου στα 130 λογικά.

Πρώτη επαφή με Escape Rooms

Φεβρουάριος 2016 στο Athens Clue Αθήνας, llluminati. Πρώτο δωμάτιο με την ομάδα μου όμως, που μας έφερε κοντά και που μας έκανε να ξεκινήσουμε να παίζουμε συστηματικά, ήταν το Temple of the Skull, Game Over Νέας Σμύρνης, Οκτώβρη του 2017!

Αγαπημένα δωμάτια

Top 10

Paradox Project: Βιβλιοπωλείο
Station 33: Wake Up
Paradox Project: Έπαυλη
Brainfall Hotel: Dark Seas
Escaped Αιγάλεω: Immortal
Escaped Περιστέρι: Otherside
Brainfall Hotel: Looking Glass
CLOCK: Rebellion
TimeRun: The Unveiling
ESCAPEPOLIS: Cosmos 05

Χειρότερο δωμάτιο

Σαν δωμάτιο, Deathtrap από Athens Clue λόγω των πολλών χαλασμένων props και της κακής συντήρησης του χώρου. Σαν εμπειρία, αν και ίσως να παραξενέψει πολλούς, Librarium και Purgatorium από The Abbey.

Καλύτερη επίδοση

Στο Cosmos 05, βγήκαμε με περίπου 22 λεπτά υπόλοιπο, αν και τελικά κάτσαμε τουλάχιστον επιπλέον 40 να χαζεύουμε τον χώρο!

Χειρότερη επίδοση

The Museum. Εκπληκτικό δωμάτιο αλλά το είχαμε πάει πολύ συντηρητικά με αποτέλεσμα στο τέλος να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε.

Καλύτερο performance σε E.R.

Ο Γιάννης Οικονομίδης στο Joker του Escaped ήταν για μένα ο κορυφαίος performer. Από κει και πέρα (και όχι με σειρά προτίμησης)
Ελένη (δεν έμαθα ποτέ επίθετο!) στο Cinema Hostage του EscapeLand
Γιώργος Χατζηκυριάκος στο Release The Kraken του Great Escape
Ελένη Κόντη στο The Front του TimeRun
Μάρδη Μηλιαρά στο Thrones του The Lock
Σπύρος Πρεβενάς στο Lethal Decision του Escape Clue
Κάθε ένα από αυτά τα παιδιά αξίζει συγχαρητήρια γιατί δίνουν την ψυχή τους προκειμένου να περάσουν καλά οι ομάδες. Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές!

Πιο φιλική υποδοχή σε E.R.

The Box, Escaped, TimeRun, Mindtrap Νέας Σμύρνης, CLOCK, MysterioCity. Υποδειγματικές υποδοχές από ανθρώπους με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν, σου φτιάχνουν τη διάθεση πριν καν μπεις να παίξεις!

Αγαπημένο φαγητό

Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο μακαρόνια και προφιτερόλ. Επίσης αγαπώ τη χωριάτικη σαλάτα, τον ντάκο και τα μπιφτέκια λαχανικών της Beyond Meat που είναι ό,τι καλύτερο για χορτοφάγους (και μη!).

Αγαπημένο ποτό

Cuba libre

Αγαπημένο video game

Όλα από τις σειρές Command & Conquer και Darksiders για PC, όλα από God of War, Prince of Persia και Metal Gear για Playstation και τέλος το Dragon Ball Dokkan Battle για κινητό.

Αγαπημένη ταινία

Eternal Sunshine of a Spotless Mind, Shutter Island, Hot Shots Part Deux, Ο Αυτοκράτορας Έχει Κέφια, The Room.

Τι σημαίνει escape room για εσένα

Μια διασκεδαστική περιπέτεια με φίλους μου σε διαστημόπλοιο, σε πειρατικό καράβι, σε υποβρύχιο, σε μεσαιωνικό κάστρο, σε στοιχειωμένο ξενοδοχείο, σε άλλες διαστάσεις, στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον, στον πραγματικό κόσμο ή σε κάποιον φανταστικό. Με την παρέα μου. Τη Δανάη (το Pandεσπάνι), το Λάμπη (τα Panda ρει), την Ίρμα (η Pandaμορφη) και τον Βαγγέλη (ο Pandέρας). Αλλά και παιδιά από άλλες ομάδες, όπως η Άννα-Μαρία, ο Σάββας, ο Γιάννης, ο Κώστας, η Κλειώ, η Έφη, η Ελένη, η Μίνα, η Μαρία, ο Πάρις, ο Στέφανος. Πάνω απ’όλα με νοιάζει να περνάμε καλά μαζί, να διασκεδάζουμε και να γελάμε, και αυτό σημαίνει για μένα escape room.

Άλλα χόμπι

Λατρεύω τη μαγειρική και περνάω αρκετό χρόνο είτε μόνος μου βλέποντας anime και σειρές είτε με την παρέα μου παίζοντας επιτραπέζια.

Τρείς λέξεις που σε χαρακτηρίζουν

Ρομαντικός, απογοητευμένος και (κάποιες φορές) αστείος.

Θέλεις να προσθέσεις κάτι;

Ο Thor στο Endgame είναι το πιο ρεαλιστικό πρότυπο υπερήρωα που υπάρχει και μην αφήσετε τα μίντια να σας παραπλανήσουν και να σας πείσουν για το αντίθετο.

ESCAPERS HALL OF FAME