in ,

MasterChef: Ποιος θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Ηλίας Κιαζόλι, η Στέλλα Κατσέ, ο Νίκος Κοντός και ο Θεόδωρος Γαλάνης δυσκολεύτηκαν με τα 30 λεπτά, που είχαν στη διάθεσή τους, στη δοκιμασία του Mystery Box και τα πιάτα τους δεν ικανοποίησαν τους τρεις κριτές. Έτσι, καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Μια ευχάριστη έκπληξη, όμως, περιμένει τους τέσσερις υποψήφιους, αφού αρχικά θα διαγωνιστούν σε Δοκιμασία Ασυλίας, που θα δώσει σε έναν την ευκαιρία να αποφύγει τη δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

MASTERCHEF.jpg

Ποιος ή ποια θα εξασφαλίσει μια θέση στον εξώστη και ποιοι θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Χάσικο, που έχει ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα δημιουργικό πιάτο υψηλών απαιτήσεων.

Το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν οι υποψήφιοι για αποχώρηση, απαιτεί μαγειρική αντίληψη και καλή οργάνωση. Διαθέτουν, όμως, όλοι την ψυχραιμία που ζητά αυτή η δοκιμασία; Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα μαγειρικής δύναμης διαθέτουν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, Ηλίας Καζιόλι θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο και ήδη το κοινό στο Twitter από χθες το βράδυ, του ζητά να διώξει κάποιους από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση οι οποίοι δεν είναι οι αγαπημένοι των τηλεθεατών. Τελικά ο Ηλίας τα καταφέρνει, με την Στέλλα εκείνη που θα πει το «αντίο» στους κριτές και τους συμπαίκτες της.

Ο τυχερός Θοδωρής και το θρίλερ της αποχώρησης

Η σημερινή διαδικασία για τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef δεν είναι απλή. Θα γίνει σε δύο διαδοχικές φάσεις μέχρι να δούμε ποιος ή ποια απο τους Ηλία , Θοδωρή, Στέλλα και Μότο Μότο (Νίκος Κοντός) θα αποχωρήσει τελικά.

Αρχικά θα υπάρξει όπως και την περασμένη εβδομάδα, μία ενδιάμεση διαδικασία ασυλίας, για να μείνουν από τους 4 οι 3 παίκτες, όπως πάντα.

Σε αυτή την διαδικασία ένας θα είναι ο τυχερός και αυτός είναι ο Θοδωρής ή Θόδωρας όπως τον αποκαλούν στο Twitter. Είναι από τους ελάχιστους παίκτες που ενώ δεν διαθέτει και το μεγαλύτερο ταλέντο στην μαγειρική, καταφέρνει να ξεπερνά τα εκάστοτε εμπόδια.

Ο Ηλίας για μία μικρή λεπτομέρεια επί της διαδικασίας (η οποία θα γίνει αντιληπτή) χάνει την ασυλία στο παρά ένα λεπτό.

Έτσι εκείνος μαζί με την Στέλλα και τον Μότο Μότο θα διαγωνιστούν στο πιάτο αντιγραφής το οποίο έχει αρκετούς βαθμούς δυσκολίας. Ηττημένη είναι τελικά η Στέλλα και αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια σε αλυσιδωτές αντιδράσεις και αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών. Γιατί είναι η παίκτρια που πυροδοτούσε κόντρες και επηρέαζε τόσο τον Αλέξανδρο όσο και τον Μότο Μότο με τον οποίο είχε κάνει και ένα ωραίο μαγειρικό ντουέτο.

Εσύ έπαιξες το Masterchef Quiz μας ; Αν όχι πάτησε εδώ !

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

ESCAPE QUIZ ΜΑΡΤΙΟΣ 23

Κωνσταντίνου και Ελένης by Balenciaga!!