in ,

Survivor Spoiler: Οριστικό – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

Άνω κάτω οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (30/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις.

 

Όπως βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΙ, οι παίκτες των Διασήμων, παρότι είναι αντίπαλοι της Μπλε ομάδας, δεν είδαν με καλό μάτι την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη και στρέφονται εναντίον του Ηλία Γκότση, κάνοντας λόγο για κλίκες.

“Κατάλαβα ότι υπάρχει μία κλίκα και ο Κρις είναι έξω από αυτήν”, λέει ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας σημειώνει: “Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο που μας ακούει και άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα του και για τον εαυτό του”.

Ο ίδιος ο Κρις Σταμούλης είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της κάλπης, ενώ φαίνεται πως έχει στο πλευρό του τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δηλώνει πως “ο Ηλίας πρέπει να ηρεμήσει λίγο, όταν η ομάδα χάνει, φταίνε όλοι”.

Παρόλα αυτά, οι ομάδες του Survivor “ρίχνονται” στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε μια δυνατή αναμέτρηση που θα μας καθηλώσει.

Στο συμβούλιο του νησιού θα επικρατήσουν ξανά οι εντάσεις, ενώ η χαμένη ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται πως αν οι Μπλε ηττηθούν και απόψε, θα κληθούν να βγάλουν δύο υποψήφιους.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι και πάλι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (30/01)

 

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #19

Έλον Μασκ: Με ανάρτηση στα ελληνικά κάνει όλο το Twitter να ψάχνεται