in , ,

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου

Το πρώτο τρέιλερ για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» κυκλοφόρησε και μας ετοιμάζει για τη νέα σεζόν

Το απόγευμα της Παρασκευής, 6 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης ελληνικής σειράς «Έτερος Εγώ» με τους φανς να έχουν ξετρελαθεί!

Σε αυτόν τον κύκλο όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και τα ερωτήματα θα απαντηθούν, σύμφωνα με τους παραγωγούς του «Έτερος Εγώ – Νέμεσις». Ο 3ος και τελευταίος κύκλος αναμένεται να έρθει σύντομα στην COSMOTE TV, ενώ το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Δες το πρώτο τρέιλερ του νέου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς εδώ!

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Λαγούτη.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νίκολας Κέιτζ για Renfield: «Δεν είχα τον χρόνο για να εμβαθύνω όπως θέλω στον Δράκουλα»

DC Comics: Όταν ο Τζόκερ έμεινε… έγκυος